Pretraži

„Bojanu ne bih oprostila prevaru“ Mia Borisavljević iskreno o odnosu sa suprugom, pa otkrila na koji način oni vaspitavaju decu

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Pevačica Mia Borisavljević otkrila je kakav odnos ima sa suprugom, da li u njihovom odnosu postoji ljubomora, kao i na koji način vaspitavaju decu.

Poznata pevačica Mia Borisavljević već godinama osvaja publiku kako svojim izgledom kom je ona veoma posvećena, tako i svojim glasom i performansima. Ona iza sebe ima veliki broj hitova, a kako jedna njena pesma nosi naziv „Normalna“, ona je sada otkrila da li je zaista to njena osobina.

„Svet je svakako lud, ali to ne znači da sam ja baš najnormalnija. Šalim se. Zavisi šta je za koga normalno… Ja sebi nikad ne govorim da sam normalna, jer smatram da jesam i da se to podrazumeva. U mom sistemu vrednosti, prioritet je porodica, pa tek onda sve drugo, a u tom smislu, ja sam normalna i majka i supruga, barem tako kažu moji ukućani.“

 

Mia je, inače, još od 2016. godine u vezi sa pevačem Bojanom Grujićem. Oni važe za veoma skladan par, ipak sada je ona otkrila da li u njihovom odnosu postoji doza ljubomore.

„Verovatno da, ali mi to drugačije zovemo (smeh). Normalno je kada nekoga volite da na neki način štitite svoju teritoriju i da ne prepuštate stvar slučaju. Oboje se bavimo javnim poslom, izloženi smo i pogledima i kritikama, pa nije svaki put lako sačuvati privatnost, intimu… Ipak, ljubav je jača od svega pa i od ljubomore.“

S obzirom da je par svoj brak krunisao sa dve prelepe devojčice, pevačica je sada otkrila da li možda planiraju proširenje porodice.

„Ako bi nam roda donela još neko dete, da, voleli bismo. Ali samo u tom slučaju“, rekla je pevačica kroz smeh, pa otkrila na koji način njih dvoje vaspitavaju decu, i da li glume dobrog i lošeg policajca.

 

„Kako kad… Ponekad je tako, ponekad zamenimo uloge. Zavisi od situacije, ali se trudimo da jedno drugo podržimo i u odluci da ih kaznimo i da ih nagradimo. Nikada ne idemo jedno protiv drugog, posebno ne pred njima. Deca vole da manipulišu, pa kad kod jednog roditelja nešto ne može, oni probaju kod drugog. E, kod nas toga nema. Kako kaže tata, tako kaže i mama. I obrnuto.“

Po svemu sudeći ljubav između njih, kao i skladana odnos cvetaju, što je pevačica nedavno odala kao tajnu uspešnog braka, međutim ona je otkrila da li bi oprostila prevaru.

„Zavisi kako kome i o kakvoj je prevari reč, ali ako me pitate za Bojana – njemu je ne bih oprostila“, rekla je Mia za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz