Pretraži

„Ne volim stvari koje nemaju dušu“: Mia Borisavljević jednom objavom svima stavila do znanja u kakvom je odnosu sa suprugom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Borisavljevićeva već dugo godina traje na našoj muzičkoj sceni, a da uspeva da uskladi porodicu i posao pokazuje činjenica da neretko objavljuje njihove zajedničke slike iz svakodnevnog života, ali i putovanja.

Mia Borisavljević uživa u ljubavi sa pevačem Bojanom Grujićem još od 2016. godine, a njihov skladan odnos upotpunile su i dve ćerkice.

Da je njihova ljubav svakim dnaom sve veća pokazuje činjenica da oboje podjednako provode vremena sa decom, te i da se trude da budu najbolji roditelji svojim naslednicama.

Bojan i Mia često putuju zajedno što je i sada bio slučaj kada je pevačica podelila njihovu fotografiju sa odmora, a komentari na njihov račun su se samo nizali.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste opis na fotografiji koji je Mia ostavila, čime je stavila do znanja svima koliko je njihova ljubav jaka.

– Ne volim stvari koje nemaju dušu. Ili goriš ili ne postojiš – napisala je Mia na njihovoj zajedničkoj fotografiji dok poziraju na brodu.

Njih dvoje danas važe za jedan od skladnijih parova na sceni, a nedavno se Mia doatkla priče i oko razvoda.

„Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada, jer ne bismo došli do izražaja. Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju. Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner“, otkrila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz