Pretraži

KUĆU POZNATE PEVAČICE KORISTE KAO LJUBAVNO GNEZDO: Otkriveno gde se sastaju Điđi Hadid i Bredli Kuper!

Showbiz
3
Screenshot: Instagram/ gigihadid

Već duže vreme se šuška o vezi između Điđi i Kupera, a sada je jedan izvor otkrio gde se poznati par sastaje kako bi se osamio.

Iako nije potvrđeno da su glumac i manekenka u vezi, papraci su ih već nekoilko puta uslikali zajedno. Nikada nje ozvaničeno da su njih dvoje u ljubavi, međutim svi to pretpostavljuaju na osnovu njihovih zajedničkih fotografija. Sada je jedan izvor bliazk njima otkrio kako je pevačica Tejlor Svift ustupila ovom paru svoju vilu na Roud Ajlendu, kako bi par imao privatnosti i mogao da uživa u svojoj ljubavi.

– Tejlor je jako romantična i voli da se „igra Kupidona“ za svoje prijatelje – rekao je izvor za Page Six.

Inače, vila koju je pevačica ustupila poznatom paru je ista ona osmospratnica koju je Tejlor opevala u svom hitu „The Last Great American Dynasty“.

Pevačica u toj vili često organizuje proslave za Dan zahvalnosti, a manekenka se više puta pronašla na listi zvanica jer su ona i Tejlor bliske drugarice.

– Bredli i Điđi imaju vlastite domove u Njujorku, ali hteli su nešto privatnije i tu je Tejlor uskočila – takođe je rekao izvor.

Điđi
Foto:Printscreen/Instagram:gigihadid

Podsetimo se, oni su više puta viđeni zajedno, a navodno su se upoznali preko glumčeve bivše partnerke Irine Šajk. S Irinom Bredli ima ćerkicu Leu De Sijenu , a Điđi takođe ima ćerku, malu Kai koju je dobila s bivšim suprugom Zejnom Malikom.

Komentari (3)

  1. […] Tada su počele da kruže priče kako je na pomolu pomirenje, međutim sve je palo u vodu kada su u medijima počele da se pojavljuju zajedničke fotografije Kupera i manekenke Điđi Hadid. Iako je na početku sve bilo u rangu nagađanja i pretpostavki, njihiva sve češče su počele da se pojavljuju njihove zajedničke fotografije, pa j… […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz