Pretraži

NOVOPEČENI PAROVI SA JAVNE SCENE: U Holivudu je definitivno svaki dan – Dan zaljubljenih!

News
0
KAJLI DŽENER I TIMOTI ŠALAME
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako kaže rečenica “love is in the air“ i ovog puta to nije zaobišlo ni Holivud, a ovo su novopečeni parovi koji šetaju zvezdanim nebom:

1. Tejlor Svift i Trevis Kelsi

Za njih i vrapci na grani znaju, a Tejlor ne propušta nijednju njegovu utakmicu i sigurni smo u to da mu je ona jedna od najvatrenijih navijačica. Naravno pre toga opet su kružile glasine o njima, a onda nakon njenog pojavljivanja sa njim u javnosti i paparaco fotke koje su svuda po internetu imali smo sigurnu potvrfu- Da, oni su zajedno!

2. Kajli Džener i Timoti Šalame

KAJLI DŽENER I TIMOTI ŠALAME
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su bili isto od tih parova koji su svoju vezu krili daleko od očiju javnosti, pa se za njih samo nagađalo. Naravno, onda je usledilo prvo, drugo, treće pojavljivanje u javnosti i nakon toga više nije bilo mesta nagađanjima- dobili smo potvrdu.

3. Điđi Hadid i Bredli Kuper

Jedna večera u javnosti ih je koštala toga da ceo internet sazna da su zajedno, ako znamo da su to dugo držali u tajnosti, ipak i najbolji nekada pogreše, pa budu uhvaćeni baš kao Điđi i Bredli

4. Kendal Džener i Bed Bani

Kendal Džener i Bed Bani
Foto: ENRICO JAMES/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Ova godina je sigurno godina Kardashian/Jenner porodice, jer su očigledno sve sestre našle svoj mir i spokoj i uživaju u ljubavi. Njihova veza je ozvaničena Gucci kampanjom gde su zajedno pozirali za novu kolekciju, a fanovi veruju da je Bed Banijeva pesma “Where She Goes“ posvećena nikome drugom no Kendal.

5. Ariana Grande i Itan Slejter

„Thank you next“ je sigurno omiljena rečenica od Ariane Grande, pa tek što je prekinula svoj brak, ubrzo je uplovila u vezu, a kako se piše njen novi dečko je bio jedan od razloga njenog razvoda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News