Pretraži

Više nema nikakve sumnje: Điđi Hadid i Bredli Kuper uhvaćeni u romantičnoj šetnji na ulicama Njujorka!

Showbiz
0
điđi hadid, bredli kuper
Foto: Youtube printscreen

Odnedavno postoje priče da su poznati glumac Bredli Kuper i manekenka Điđi Hadid u vezi, a nakon fotografija na kojima su njih dvoje držeći se za ruke dok šetaju ulicama Njujorka, više niko ne sumnja u to.

U oktobru prethodne godine pojavile su se glasine da su Bredli Kuper i 20 godina mlađa Điđi Hadid u vezi. Iako par nikada nije to javno potvrdio razne glasine, a jedna od njih je bila da čak i ta da kao mesto sastajanja koriste kuću poznate pevačice i Điđine drugarice Tejlor Svift.

Ipak, ništa nije moglo da se tvrdi sve do njihovog pojavljivanja pre dve nedelje u Londonu, kada je par ovom prestonicom prošteao držeći se za ruke, a sada su novim zajedničkim pojavljivanjem ove spekulacije i potvrdili i više nema nikakve sumnje da oni uživaju u ljubavnoj vezi.

Naima glumac i manekenka su uslikani na ulicama Njujorka, kako se drže za ruke, smeju se i opušteno razgovaraju, iako su bili svesni da ih prate paparaci.

 

I njihovi stajlinzi su bili opušteni. Oboje su se odlučili za kožne jakne, s time što je manekenka svoju ukombinovala sa bež pantalonama, sakoom u istoj boji i belom majicom, a Kuper se odlučio za zelene pantalone, a svemu je dodao sivu kapu.

Podsetimo se, oni su više puta viđeni zajedno, a navodno su se upoznali preko glumčeve bivše partnerke Irine Šajk. S Irinom Bredli ima ćerkicu Leu De Sijenu , a Điđi takođe ima ćerku, malu Kai koju je dobila s bivšim suprugom Zejnom Malikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz