Pretraži

PREŽIVELA JE TEŠKU BOLEST, VARALA MUŽA, PA OSNOVALA CRKVU: 5 šokantnih detalja iz života Kris Džener koje sigurno niste znali!

Showbiz
0
kris džener
Foto: Instagram printscreen/krisjenner

Kris Džener danas svi znaju kao „glavu i vrat“ poznate porodice Kardašijan – Džener, a juče je ova prelepa mama proslavila svoj 68. rođendan!

Među prvima rođendan joj je čestitala ćerka Kim Kardašijan zajedničkom slikom i emotivnom porukom:

– Srećan rođendan najboljoj mami na celom svetu. Tako je teško rečima opisati šta značiš meni i svoj svojoj deci. Tvoj nivo podrške je neobjašnjiv. Ti si definicija bezuslovne ljubavi. I svi to tako duboko osećamo. Znam da sam tako srećna što si mi mama i najbolja drugarica. Ja te cenim i nikada ništa što radiš za nas ne uzimam zdravo za gotovo. Ti si kraljica koja je sve započela i koja nastavlja da ostvarujete sve naše snove. Volim te mama – napisala je Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Nakon Kim oglasila se i druga Kardašijan sestra koja je objavila nekoliko slika koje pokazuju srećne trenutke sa mamom, pa je i ona napisala čestitku:

– Mama, bez tebe nema ništa. Ti si mi sve i mnogo više! Nema sveta ili života u kome te nema. Život ne znači ništa ako nisi pored mene. Svaki trenutak činiš nezaboravnim! Svaki trenutak vredan uživanja.

Činiš život blaženim i ispunjen ljubavlju! Podsećaš me da je svaki dan života slavlje. Podsećaš me da živim, a ne samo da postojim. Nateraš me da verujem da mogu bilo šta da uradim u bilo kom trenutku i činiš da sve izgleda tako prokleto fantastično – napisala je Kloi između ostalog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Kajli Džener je takođe čestitala mami napisavši kratko – „Srećan rođendan!“

Kris Džener je zasigurno srećna žena koja je okružena ljudima koji je vole, a o njenom uspehu nema potrebe pričati, jer je svima poznat.

Međutim, iako deluje da o porodici Kardašijan-Džener znamo baš sve, postoje određeni detalji koji su malo poznati javnosti.

Photo:Printscreen/Instagram:krisjenner
Photo:Printscreen/Instagram:krisjenner

Donosimo vam 5 činjenica o slavnoj mami Kris Džener koje je malo ko znao:

Kris Džener je dijagnostikovan kancerozni tumor kostiju

Roditelji Kris Džener su se razveli kada je ona imala 7 godina, a Kris i njena sestra su nastavile da žive sa svojom majkom Meri Džo Šenon. Njena majka prodala je porodični dom u San Dijegu i s devojčicama se preselila u Klermont, u kojem je Kris pohađala školu.

Samo godinu nakon što su joj se roditelji rastali Kris je dijagnostifikovan kancerozni tumor kostiju, ali, na sreću, nije metastazirao, pa je izvađen operacijom. Majka joj se u međuvremenu udala za biznismena Herija Šenona, a tri meseca nakon preseljenja porodice u Oksnard njegov je poslovni partner pobegao sa zajedničkim novcem, zbog čega su se morali da se vrate u San Dijego.

Kris pored 6 poznatih ličnosti ima četvoro dece kojima je maćeha

Kris Džener je prvo bila u braku sa Robertom Kardašijanom. Kardašijan je stekao nacionalnu slavu kada je bio deo tima odbrane O. Džej Simpsonu tokom suđenja koje je bilo veoma popularno.

Od Kardašijana se razvela 1991. godine, pa se neposredno nakon toga udala za bivšeg desetobojca Brusa, osvajača zlatne olimpijske medalje. Kao rezultat toga, postala je maćeha Brusove dece iz njegova dva prethodna braka: Berta, Kejsija, Brendona i Brodija Dženera.

Kris je varala bivšeg muža Roba Kardašijana

Kris je tadašnjeg supruga varala sa budućim suprugom, Brusom Dženerom, kog je upoznala 1990. godine.

U jednoj epizodi rijalitija „The Kardashians“, njihova ćerka Kloi upitala je Kris zašto je varala njenog oca na šta je Kris odgovorila:

-O čemu si razmišljala kada si ga varala? Radila si to sa mojim ocem, imala četvoro dece, porodicu? Da, znam da si bila jako mlada – pitala je Kloi Kardašijan Kris Džener.

Pitanja su bila više nego neprijatna. Kris je rekla da je bila „mlada i glupa“ i da se radilo zapravo o tome da nije shvatala posledice svojih postupaka.

– Ne znam jer je on bio tako sjajan suprug i tako sjajan tata, i mislim da sam upala u situaciju da sam mislila da je trava zelenija negde drugde i napravila sam veliku grešku. Zbog toga najviše žalim u životu – poručila je Kris Džener.

Kris Džener je osnovala svoju crkvu 

Za porodicu Kardašijan može se reći da je religiozna, ako se posmatraju njihove odevne kombinacije, ali ono što većina ne zna jeste da je Kris osnovala svoju crkvu.

Džener i pastor Bred Džonson osnovali su Kalifornijsku crkvu u 2012. godini. Prvobitno je nazvana Crkvom društvene zajednice, koja se nalazi u Agoura Hilsu, Kalifornija. Član crkve može biti samo onaj ko donira 1.000 dolara mesečno ili 10% svoje zarade.

Kris i Kloi imaju istu tetovažu

Za članice poznate porodice je poznato da sve imaju tetovaže, ali ono što mnogi ne znaju jeste da Kris Džener i Kloi imaju tetovažu istog izgleda na identičnom mestu, iznad zadnjice, ali na Kloinoj piše “Tata”, a Kris je istetovirala imena Kendal i Kajli..

Sve u svemu, može se zaključiti da Krsi ima zanimljiv život, a da su joj ovih 68 godina bile i više nego ispunjene.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz