Pretraži

POZNATI OD MALIH NOGU: 5 svetskih zvezda koje su stekle popularnost još u detinjstvu

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Photo: Instagram/selenagomez

Životi poznatih ličnosti uvek privlače pažnju, a sva nova dešavanja, kako u njihovom privatnom, tako i u poslovnom životu, česta su tema medija. 

I dok su se neki od njih sa popularnošću i medijskom pažnjom prvi put susreli tek u dvadesetim, a neki čak i u tridesetim godinama, drugi su „čari“ javnog života spoznali još u ranom detinjstvu.

Predstavljamo vam samo neke od svetskih zvezda koje su pod svetlom reflektora od najmlađih dana.

Selena Gomez

Pitanje je da li postoji osoba koja ne zna ko je Selena Gomez. Ova pevačica, glumica i producentkinja uvek je u centru svih zbivanja. Popularnost joj donose njeni talenti za pevanje i glumu, ali i njen turbulentni život, koji njeni pratioci pomno posmatraju već skoro dve decenije, iako ova zvezda ima tek 32 godine.

Njena popularnost raste iz dana u dan i ona se nalazi među osobama koje imaju najveći broj fanova na društvenim mrežama.

Iako danas svi znaju za ovu prelepu glumicu, mnogi ne znaju odakle je počela njena karijera i kada su nastali temelji njene popularnosti.  Ona se na televiziji prvi put pojavljuje već 2002. godine kada je imala svega deste godina u seriji „Barni i prijatelji“ u kojoj je glumila zajedno sa Demi Lovato.

U naredne četiri godine ona je razvila svoje glumačke talente, a onda joj se „otvaraju vrata Diznija“. Prvo se pojavljuje kao gost u Diznijevoj seriji „Ugodni život Zaka i Kodija“ , pa u seriji „Hana Montana“, a onda ova talentovana glumica počinje da dobija glavne uloge.

Njena popularnost naglo je skočila kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji „Čarobnjaci sa Vejverli Plejsa“. Između 2007. i 2012. godine Selena se pojavila u neloliko Diznijevih ostvarenja. Tih godina ona već počinje da se pojavljue na nasovnicama mnogih časopisa iako je imala svega petnaest godina. U nekolika ostvarenja poput “ Program zaštite za princeze“ glumački partner joj je bila glumica i njena drugarica Demi Lovato.

Tih godina Selena se odlučila i da se oproba kao pevačica, pa je osnovala svoju pop rok grupu „Selena Gomez & the Scene“ sa kojom je napravila nekoliko hitova pre nego što će se odlučiti za „singl“ karijeru.

Pored muzike, pevačici je popularnost donela i veza sa poznatim pevačem Džastinom Biberom, koji je takođe tada bio u usponu. Ovaj par je potvrdio da je u vezi 2010. godine kada su oboje počeli da se dižu na lestvici popularnosti i kada su već postali jedni od omiljenih tinejdžerskih zvezda.

Kada su postali par njihova popularnost je još više skočila, a verovatno su postali najpopularniji u trenutku kada su raskinuli a u njihov život i priču ušetala manekenka i sadašnja pevačeva žena Hejli Biber. Iako oni odavno nisu zajedno i dan danas mediji pišu o njihovom odnosu, a posebnu pažnju je privukla „drama“ koja se nedavno desila, kada je manekena zajedno sa drugaricama Kajli i Kendal Džener počela da proziva Selenu, pa su se među fanovima doslovno pojavili klanovi podeljeni po tome da li podržavaju Selenu ili Hejli.

Foto: Instagram/selenagomez

Kol i Dilan Spraus – poznati blizanci

Kol i Dilan su među najpoznatijim blizancima današnjice. Njih dvojica uplovili su u glumački svet još dok su bili bebe na inicijativu njihove bake. Poznati blizanci kao i Selena proslavili su se kada su im se „otvorila vrata Diznija“. Oni su dobili sopstvenu seriju sa svega dvanaest godina. Serija koja je brzo dobila veliku popularnost i proslavila braću zvala se „Apartmanski život Zeka i Kodija“. Pre nego što su dobili sopstveno ostvarenje njih dvojica su imali sporedne uloge u neoliko poznatih serija, poput čuvenih „Prijatelja“.

Kasnije su se braća pojavljivala u više filmksih ostvarenja što zajedno, što odvojeno.

Kol je publici možda najpoznatiji po ulozi Džagheda u poznatoj tinejdžerskoj seriji koja je veliku popularnost doživela već tokom prve sezone  serije koja je nastala 2017. Ova serija je brzo postala jedna od najpopularnijih među tinejdžerima.

Dilan se pored glume okrenuo i manekenstvu, a u toj sferi je pronašao i ljubav. Poznati glumac i maneken se nakon dugogodišnje veze koju su svi pratili i koja je često privlačila medije, ove godine venčao sa poznatom manekenkom Barbarom Palvin.

kol spraus dilan spraus
Foto: Mayer/face to face / Face to Face / Profimedia

 

Natali Portman

Natali Portman važi za jednu od najboljih glumica današnjice, ali i za jednu od najlepših žena. Ovu dobitnicu Oskara znamo iz mnogih poznatih filmova, a među njima su „Black Swan“, ostavrenja za koje je dobila Oskara za najbolju glavnu glumicu 2010, godine, kao i Marvelovog ostvarenja „Thor“, jednog od najpoznatijih filmova o super junacima.

Natali je danas ostvarena žena i ostvarena glumica, ali njena glumačka karijera počinje kada je glumica imala svega dvanaest godina i to u svima poznatom filmu „Profesionalac“. Natali se u ovom ostvarenju pojavljue sa tada već ostvarenim glumcem Žanom Renoom. U ovom filmu ona glumi dvanaestogodišnju devojčicu koja se sprijateljuje sa plaćenim ubicom, nakon što joj je cela porodica ubijena.
Ovaj film dobio je mnogobrojne pozitivne kritike, a što se tiče mlade Natali, već tada se moglo nasluti da će ona postati velika glumica i zvezda.

Novinari prate Natali još od njenih najmlađih dana, ali ove godine ona je privukla posebnu pažnju. Kako su mediji navodili Natali i njen suprug, plesač Bendžamin Milpje navodno su prekinuli 11 godina dug brak u avgustu ove godine, nakon glasina da je on imao aferu sa aktivistkinjom za klimatske promene Kamil Etjen.

– Nakon što su se pojavile vesti o njegovoj aferi, pokušavali su da rade na svom braku, ali izgleda da nisu uspeli- rekao je tada izvor za US Weekly.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

Zendaja

Još jedna poznata zvezda i devojka koja svakodnevno oduševljava svojim modnim stilom i o čijim odevnim izborima mediji pišu svakodnevno je Zendaja.

Zendaja je poznata glumica i pevačica za koju se unapred zna da ako se pojavljuje na crvenom tepihu odvući će svu pažnju samo na sebe. Ova lepotica je svoju karijeru započela kao manekenka i rezervna plesačica, ali popularnost ostvaruje kao Roki Blu u Diznijevom ostvarenju „Igraj“ kada je imala svega četrnaest godina. Ona je ovde pokazala svoj talenat i za glumu i za plesnaje, pa je tri godine kasnije učestvovala u plesnom takmičenju „Ples sa zvezdama“.

Danas ovu zvezdu znamo iz mnogih poularnih filmova kao što su „Spajdermen: Povratak kući“ i „Dina“. Njena popluarnost je svakako skočila kada je dobila jednu od glavnih uloga u popularnoj tinejdžerskoj seriji „Euforija“ u kojoj je glumila mladu Ru, devojku koja se trudi da prevaziđe probleme sa drogom. Zendaji je ova uloga donela Emi nagradu za udarne termine za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji.

Zendaja osim glumom i prelepim izgledom dosta pažnje privlači i sa svojim ljubavnim životom, s obzirom da je u vezi s poznatim glumcem Tomom Holandom. Ovaj par mediji prate svakodnevno, a njih dvoje su zajendo glumili u ostvarenju „Spajdermen: Povratak kući“.
I više je nego očigledno da njihova veza sija, a glumac je jednom prilikom objasnio kako je počela njihova veza:

  • Jednom sam popravio vrata djevojci u ranoj fazi naše veze. Visio sam u njenoj kući i njena vrata su bila razbijena. Pomislio sam, „Popraviću ti ta vrata“. I sada smo zaljubljeni – izjavio je Holand.
Zendaja, poznati
Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz