Pretraži

„TO MI JE NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA“: Kris Džener otkrila do sada nepoznate detalje svog neverstva, gorko se pokajala zbog prevare

Showbiz
1
kris džener
Foto: Instagram printscreen/krisjenner

Najpoznatija menadžerka na svetu i mama koja je pomogla ćerkama da stvore imperiju, Kris Džener, ima dva braka iza sebe.

Kris je najpre bila udata za poznatog holivudskog advokata Roberta Kardašijana, sa kojim je dobila četvoro dece, Kortni, Kim, Kloi i Roberta Džuniora. Njihov brak trajao je 12 godina, sve do razvoda do kog je došlo 1991. godine.

Pre nekoliko godina, Kris je priznala da je bila neverna prvom suprugu, a sada je na ovu temu detaljnije pričala sa jednom od svojih ćerki, Kloi, u najnovijoj epizodi njihovog rijalitija „Kardašijanovi“.

Kris smatra da je njenoj nestabilnosti u njihovom odnosu doprinelo to što je bila jako mlada.

„Mislim da je to što sam bila jako mlada i glupa odigralo ulogu u tome. To je dovelo do toga da jednostavno ne razumem posledice svojih dela“, rekla je ona, a potom istakla da ni dan danas nije sigurna zašto je sebi dozvolila ovako nešto.

„Ne znam ni sama, on je bio tako sjajan muž i otac. Mislim da sam se samo našla u situaciji da mislim da je trava zelenija u tuđem dvorištu i napravila sam ogromnu grešku. To mi je najveća životna greška“, priznala je Kris.

Ipak, i pored razvoda, Kris je navela da je sa bivšim suprugom ostala u bliskom odnosu sve do njegove smrti 2003. godine. Robert je bolovao od raka, a ona se potrudila da bude tu kako za njega, tako i za njihovu decu.

„Pričali smo po ceo dan telefonom, gurali jedno drugo kroz teška vremena. I kajala sam se, mislila sam „Vau o čemu sam razmišljala“. Nisam ponosna zbog mog ponašanja u tom odnosu. Ali sve se dešava sa razlogom. Zaista živim svoj život sa mišlju da Bog ima svoj plan. I da se cela ta stvar nije desila, nikada ne bih imala Kendal i Kajli“, rekla je ona, indirektno potvrđujući da su se ona i Robert razveli zbog njene prevare.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz