Pretraži

„ZALJUBLJENI I USKLAĐENI“: Kajli Džener i Timoti Šalame PRVI PUT na istom događaju, mreže bruje o njihovim stajlinzima

Showbiz
0
kajli džener, timoti šalame

Šest meseci nakon što su po prvi put krenule spekulacije o vezi bjuti mogula Kajli Džener i popularnog glumca Timotija Šalamea, njih dvoje su se pojavili na istom crvenom tepihu.

Kajli i Timoti pojavili su se na crvenom tepihu u Njujorku povodom dodele nagrada za inovatore oragnizovanoj od strane WSJ časopisa. Oni su odlučili da svoje fanove još uvek drže u neizvesnosti i ne pojave se kao par na crvenom tepihu, te su za okupljene novinare pozirali odvojeno, ali nikome nije promaklo to da su se pojavili u sličnim, potpuno crnim, stajlinzima.

kajli džener
Foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Kajli Džener je bila nominovana za nagradu za svoj novi brend odeće „Kaj“, pa su mnogi zaključili da je njen dečko došao da je podrži prilikom primanja ove prestižne nagrade, a društvene mreže su preplavili pozitivni komentari povodom ovog njihovog izdanja.

„Zaljubljeni i usklađeni, jednostavno su prelepi“, „Sve više i više mi izgleda kao da su jedno za drugo“, „Njen osmeh je drugačiji kada je sa njim“, samo su neki od komentara.

timoti šalame
Foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Podsetimo, varnice između Kajli i Timotija rasplamsale su se u aprilu, nakon njenog razlaza sa reperom Trevisom Skotom, sa kojim ima dvoje dece, ćerkicu Stormi i sina Era.

Iako su nekoliko meseci vešto krili svoju vezu od očiju javnosti, oni su prvi put uočeni zajedno u septembru na koncertu pevačice Bijonse kada su ih fanovi koji su se našli u njihovoj blizini usnimili kako razmenjuju nežnosti.

Nekoliko dana nakon toga, Kajli Džener i Timoti Šalame su se pojavili zajedno na tribinama na finalu US Open-a. Iako se čini da se sve više opuštaju povodom svog odnosa u javnosti, njih dvoje i dalje izbegavaju da govore jedno o drugom ili njihovoj vezi za medije.

Ipak, mnogi fanovi primetili su pozitivnu promenu kod mlade preduzetnice u odnosu na period kada se zabavljala sa Trevisom. Kajli je izgubila svoje prepoznatljive obline, rešila se dugih noktiju i okrenula se jednostavnijem, „mekšem“, izgledu. Počela je manje i svedenije da se šminka, te se u poslednje vreme često mogu pročitati komentari da izgleda sve bolje i bolje i u skladu sa svojim godinama, kao i da Timoti utiče pozitivno na nju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz