Pretraži

Kraj „Barbi ere“: Margo Robi modnim izdanjem na Oskarima izazvala lavinu komentara, svi se pitaju da li je OVO uradila iz osvete (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Jedna od trenutno najpopularnijih holivudskih glumica, Margo Robi, svojom pojavom je još jednom izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

Sinoćna tradicionalna dodela Oskara okupila je najveća imena holivudske industrije, a pored same dodele nagrada najveću pažnju je privukao crveni tepih koji joj je prethodio.

Brojne holivudske dame su prošetale svoje toalete, a glumica Margo Robi je svojim modnim izdanjem ostavila poseban utisak.

Same nominacije za Oskara izazvale su brojne kontroverze, a najviše polemike se poteglo oko filma „Barbi“. Nominacija za najbolju žensku glavnu ulogu je izostala za Margo Robi, kao i nominacija za rediteljku filma Gretu Gerving, što je izazvalo revolt fanova i ljubitelja ovog ostvarenja koji smatraju da je „Barbi“ jedan od filmova koji su obeležili prethodnu godinu.

Gotovo celu prošlu godinu obeležila su pojavljivanja Robijeve na crvenim tepisima, premijerama ovog filma u raznim gradovima sveta, kao i brojnim holivudskim dešavanjima, a Margo je ostala dosledna ulozi u kojoj se našla, te su njene roze haljine i kombinacije često bile predmet komentara i modnih kritičara koji su imali samo reči hvale za popularnu glumicu.

Međutim, ona je sinoć otišla u potpuno drugu krajnost, a na crvenom tepihu se pojavila u crnoj haljini bez ijednog detalja roze boje. Njena crna Versaći haljina bez leđa i rukava, sa efektnim detaljem u predelu struka pripada kolekciji jesen/zima 2024. godine.

Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Margo je kao i uvek svojom lepotom i izgledom ostavljala bez daha, ali ova haljina je izazvala pravu polemiku na mrežama. Mnogi su ovu haljinu nazvali osvetničkom, smatrajući da ju je Margo ponela iz osvete Akademiji zbog njene nominacije koja je izostala.

Drugi su pak mišljenje da se popularna glumica na ovaj način oprostila od svoje uloge i da završava Barbi eru na spektakularan način, stavljajući do znanja da je spremna da krene dalje sa svojom karijerom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz