Pretraži

Komad od čije cene će vam se zavrteti u glavi! Dušan Vlahović ponovo u centru pažnje zbog jednog modnog detalja

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi fudbaler Dušan Vlahović još jednom je privukao pažnju svojim modnim ukusom i poneo komad vredan nekoliko desetina hiljada evra.

Naši reprezentativci se uveliko pripremaju za EURO 2024, a sada je cela ekipa otputovala u Beč zbog prijateljske utakmice sa Austrijom koja im predstoji.

Poznato je da naši fudbaleri igraju širom Evrope, a mnogi od njih svojim uspesima i pojavom često privlače pažnju medija. Jedan od njih je i Dušan Vlahović, mlada nada ovog sporta koji još od 2018. godine igra u Italiji, a pored svog umeća na terenu, on neretko privlači pažnju i svojim privatnim životom, ali i modnim ukusom.

Dušan je sada, pred polazak u Austriju, pored trenerke reprezentacije, poneo putnu torbu modnog brenda „Louis Vuitton“. Ono što je zanimljivo jeste da je ovo jedna od najskupljih torbi koju ovaj brend ima da ponudi. Model „spidi p9“ u veličini 50 koju je poneo Vlahović košta neverovatnih 10.000 evra.

Foto: Printscreen

Ovaj model dizajnirao je novi kreativni direktor muške linije francuskog brenda Farel Vilijams, a torba je napravljena od teleće kože, postava je od jagnjeće, a celu torbu krasi legendarsi „Louis Vuitton“ monogram. Dušanov model nije moguće poručiti preko sajta, već se kupuje isključivo u radnji i na izradu ove torbe se čeka i po nekoliko meseci.

Celokupni Vlahovićev autfit, kao i legendarnu torbu možete pogledati ovde.

Ovo nije prvi put da popularni fudbaler privlači pažnju svojim modnim izborima, te su mnogi nedavno na njegovoj slici na Instagramu primetili sat koji krasi njegovu ruku.

Vlahović je naime poneo sat marke Patek Filip, a reč je o modelu „5168G – Aquanaut Self-Winding“, koji u direktnoj prodaji vredi oko 50.000 dolara, dok se preko posrednika može naći po cifri od čak 115.000 dolara.

Sat je zbog njegovog posebnog mehanizma veoma teško kupiti direktno od proizvođača, pa su redovi veliki, zbog čega u preprodaji sat dobacuje i do cifre od 115.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz