Pretraži

Skupoceni komadi mladog fudbalera: Modni ukus Dušana Vlahovića ne prestaje da izaziva pažnju, samo jedan detalj vredi 115.000 dolara (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/vlahovicdusan

Jedan od najpopularnijih fudbalera mlađe generacije Dušan Vlahović u poslednje vreme skreće pažnju na sebe svojim sve češćim pojavljivanjima u javnosti.

Poznato je da mlada nada fudbala igra za italijanski klub Juventus, a pored svog talenta, on u poslednjih nekoliko meseci izaziva brojne komentare na društvenim mrežama i zbog svog privatnog života. On već neko vreme uživa u ljubavi sa manekenkom Vanjom Bogdanović sa kojom je oko nove godine obnovio ljubav iz školskih dana.

Par se sve češće pojavljuje zajedno u javnosti, a poslednje pojavljivanje su imali na košarkaškoj utakmici Partizan – Olimpija Milan.

Na pomenutoj utakmici je Vlahović, pored svoje lepe izabranice, privukao i poglede zbog svog modnog stila. Fudbaler je za ovu priliku izabrao majicu i jaknu poznatog brenda „Bottega Veneta“, a ovaj komplet vredi oko 2.500 evra. Ono što je zanimljivo jeste da se na utakmici susreo sa legendarnim italijanskim dizajnerom Đorđom Armanije, osnivačem modne kuće „Armani“, sa kojim se srdačno pozdravio.

Armani i on su razmenili nekoliko rečenica, a dizajner je između ostalog pokazao i na Dušanovu modnu kombinaciju koju su njih dvojica potom, po svemu sudeći, prokomentarisali.

Dušan je potom na svom Instagramu podelio i sliku sa Armanijem i naglasio kolika je bila čast upoznati ga.

„Bila je čast upoznati kralja Đorđa“, napisao je on.

Foto: EPhotopress / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije tajna da je mlada fudbalska zvezda veliki ljubitelj mode, kao i da često nosi skupocene komade luksuznih brendova, a njegova najnovija slika na Instagramu postala je predmet komentara zbog jednog detalja koji je svima zapao za oko.

Vlahović je naime poneo sat marke Patek Filip, a reč je o modelu „5168G – Aquanaut Self-Winding“, koji u direktnoj prodaji vredi oko 50.000 dolara, dok se preko posrednika može naći po cifri od čak 115.000 dolara.

Sat je zbog njegovog posebnog mehanizma veoma teško kupiti direktno od proizvođača, pa su redovi veliki, zbog čega u preprodaji sat dobacuje i do cifre od 115.000 evra.

Ova marka satova važi za jednu od najkvalitetnijih i najluksuznijih, a predstavlja i dobro ulaganje s obzirom na to da njihova cena s godinama konstatno raste.

Dušan je ovaj sat ukombinovao uz sivo odelo, dok je uživao u slobodnom danu u jednoj italijanskoj vinariji, a ispod njegove objave su se komplimenti na račun njegovog izgleda samo ređali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Komentari (1)

  1. Samo se ložimo na luksuz. Hajde on, nego ovi nesrećni što mu lajkuju sliku, katastrofa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz