Pretraži

Dušan Vlahović zaprosio devojku?! Ceo internet bruji o jednom detalju, evo šta ih je ODALO (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto:Prinstcreen/Instagram:vlahovicdusan

Na internetu su se pojavile spekulacije da je poznati fudbaler Dušan Vlahović zaprosio svoju devojku Vanju Bogdanović, a jedan detalj ih je, kako korisnici Tvitera kažu, odao.

Dušan Vlahović važi za jednog od naših boljih fudbalera koji ne prestaje da niže svoje fudbalske uspehe u italijanskom klubu “Juventus“. Kada je on u pitanju vezivali su razne devojke za njega, veze sa nekima od njih je demantovao, a za neke je pak samo ćutao.

Ono što javnost zna jeste da su Vanja i on bili dugogodišnji prijatelji, a da se iz toga izrodila ljubav, međutim, kako neki kažu zbog njihovih godina i interesovanja veza nije opstala, ali par godina kasnije ovaj par se opet spojio i sada uživaju u ljubavi.

Vanja sada neretko provodi vreme u Italiji gde Dušan gradi svoju fudbalsku karijeru, pa se čini da ovaj mladi par uživa u ljubavi.

@vanjabogdanoviic Vanja bogdanovic 💚#vanjabogdanovic #dusanvlahovic #dusanvlahovicgirlfriend #juve #fyp ♬ original sound – V✨

Međutim na Tviteru su krenule spekulacije kako je ovaj mladi fudbaler zaprosio svoju devojku Vanju i to sve zbog jednog detalja na ruci.

Naime, Tviteraši su pronašli fotografiju sa jednog od storija gde se vidi Vanja, a na ruci se može primetiti veliki prsten za koji mnogi na tviteru sumnjaju da je zapravo verenički.

Iako se na ovim fotografijama nije moglo skroz uočiti da li je u pitanju prsten ili samo senka, Dušan je ubrzo čestitao rođendan svojoj izabranici na Instagram storiju, gde se može primetiti veliki prsten sa dijamantom na njenoj ruci.

Foto:Prinstcreen/Instagram:vlahovicdusan

“Srećan rođendan, volim te“, napisao je Dušan na Instagram storiju, na kom se može uočiti veliki prsten na Vanjinoj ruci.

Ovaj mladi par se nije oglašavao po pitanju veridbe, ali ostaje nam da vidimo u narednom periodu da li će potvrditi ili pak demantovati.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz