Pretraži

NEOSTVARENA ŽELJA MI JE DA POSTANEM MAJKA: Katarina Živković progovorila o svojim odlukama, pa priznala zbog čega se KAJE

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Poznata pevačica Katarina Živković otkrila je za medije zašto je prestala da iznosi detalje iz svog privatnog života, kao i koja joj je najveća želja.

Katarina Živković već dugi niz godina prisutna je na našoj javnoj sceni, a pažnju javnosti ne prestaje da privlači gde god se pojavi.   Pevačica je pre nekoliko dana zabrinula fanove priznanjem da se suočila sa određenim zdravstvenim problemima do kojih je došlo zbog stresa, a iako je ove detalje vešto krila od fanova, rešila je da se otvori i da prizna svojim pratiocima na Instagramu da se već neko vreme ne oseća najbolje.

Pevačica je nakon toga rešila da progovori za medije i prizna zašto više ne otkriva stvari iz svog privatnog života.

– U javnosti o sebi otkrivam onoliko koliko smatram da bi trebalo. Volim da se ističem muzikom i stvarima koje se tiču samo mene, pa makar to značilo da neću imati toliki uspeh kao što bih ga imala kada bih sve pružila na tacni. Opekla sam se i ne želim da svi znaju sve. Kada dozvolite da svi sve znaju, onda im dajete za pravo da vas svašta pitaju, a ukoliko odbijete da odgovorite, ispadnete arogantni. Estrada je samo posao kojim se bavim – istakla je Katarina za Blic, pa otkrila da li na estradi ima pravih prijatelja.

– Čudna sam po pitanju prijateljstava i druženja. Nisam asocijalna i introvertna, ali izuzetno biram sa kim ću da se družim. Energija i namera su mi najbitnije. Ne opraštam zlobu i zavist, ne volim da sam okružena takvim ljudima. Imam malo prijatelja, i to onih koji nemaju veze sa estradom. Biram ih isključivo po tome kakvi su i kakva je njihova suština.

katarina živković
Foto: Instagram printcsreen/katarina_zivkovic_official

Ona je takođe iznela svoj stav o učestvovanju u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i otkrila da li se pokajala što je ona učestvovala u tom takmičenju.

– Nisam. Pokajala sam se jer nisam više radila na sebi i imala više samopouzdanja, ali to je došlo s godinama. Imala sam prevelika očekivanaja od sebe, upoznala najveće zvezde na estradi, došla iz malog mesta i pojavila se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Bila sam dete, nisam mogla bila opuštena, sve je moralo da bude onako kako je bilo.

Ono što je sve najviše zaintrigiralo jeste kada je ova lepotica otkrila da ima i nekoliko neostvarenih želja, a jedna od njih je da dobije dete.

– Naravno, jedna od njih mi je svakako da postanem majka – piše „Blic“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz