Pretraži

„SAMO O UDAJI RAZMIŠLJAM“: Katarina Živković progovorila o ljubavnim planovima, pa se osvrnula na uvrede koje trpi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Ipak, tema koju pevačica vešto izbegava da komentariše za medije jeste njen ljubavni život. Ona svoje izbore vešto krije od očiju javnosti, a često se može susresti sa pitanjima o njenim privatnim planovima za budućnost, te kada planira da stane na "ludi kamen".



Kako je sama Katarina navela ona ne može da dočeka da se uda, a potom otkrila šta očekuje od svog izabranika.

Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese. Što se udaje tiče samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam, mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda skinula pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate – rekla je Kaća, prenosi "Grand".

One je potom progovorila o negativnim komentarima sa kojim se susreće, a ono što je najviše iznenađuje jeste što su oni često na račun mesta iz kog potiče, a to je Leskovac.

Susrećem se sa tim, naravno, kao i većina javnih ličnosti. Najgori komentar ne postoji jer ih ne shvatam lično, ljude koji me vređaju takođe ne poznajem jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi, da ne kažem jadni, negativni komentari koji su vezani za moj grad odakle dolazim, za moj akcenat, mislim, pričamo o gradu, o geografskom području, zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno – rekla je pevačica i dodala da proste i vulgarne komentare momentalno blokira.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz