Pretraži

„PRAZNICI ME NE ISPUNJAVAJU“: Katarina Živković progovorila o najvećoj neostvarenoj želji!

Showbiz
0
katarina živković
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Pevačica Katarina Živković otkrila je da li je spremna za predstojeće praznike, kao i kako obeleževa Novu godinu.

Imali smo priliku da u poslednjih nekoliko nedelja na društvenim mrežama vidimo kako brojne poznate zvezde i influenseri kite svoje domove, raduju se kraju godine i spremaju poklone za svoje voljene, međutim Katarina Živković nije jedna od njih.

Poznato je da su pevači najzauzetiji upravo u ovim, prazničnim danima, te Kaća prošle godine nije ni imala okićenu jelku, a kako je istakla ove godine će se potruditi da okiti jednu, čisto simbolike radi.

„Prošle godine nisam kitila jelku jer uopšte tih dana nisam bila u Beogradu. Radila sam non-stop i bila van Srbije. Ove godine ne mogu da obećam, ali potrudiću se bar neku malu ili mini da postavim, čisto da obeležim. Kupujem veštačke jelke, imam jednu već par godina. Ne mogu da se setim, verovatno sam je kupila kod Kineza“, rekla je ona za „Grand“.

Katarina je nekoliko puta do sada isticala da joj je velika želja da se ostvari u ulozi majke, a kako je sada izjavila smatra da je upravo porodica ono što donosi čar praznicima, te veruje da će se njen stav u potpunosti promeniti kada bude imala svoju.

„Najiskrenije ću reći da me sada ne ispunjavaju toliko, ali mislim da ću biti presrećna i da će mi to značiti onoga dana kada se budem udala, imala svoju decu i porodicu. Onda će i ta Nova godina, i kićenje, i svi ti praznici imati poseban značaj za mene. Sada sam non-stop na putu, radim, uvek sam negde van kuće i jednostavno i ne osetim taj praznični duh. Ne verujem u Deda Mraza već verujem u sebe i verujem u sreću“, dodala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz