Pretraži

„MUČIM MUKU SA NARUŠENIM ZDRAVLJEM“: Katarina Živković otkrila da je u jako lošem stanju, pa zamolila za razumevanje (FOTO)

Showbiz
1
katarina živković
Foto: Instagram printcsreen/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković otkrila je da joj je narušeno zdravlje što će uticati na njene zakazane nastupe.

Popularna pevačica otkrila je da je već izvesno vreme pod stresom, kao i da je pogođena brojnim zdravstenim problemima, što se do sada trudila da sakrije od svoje publike i fanova.

Poznato je da Katarina vredno radi na novom albumu i pesmama koje je obećala svojim vernim fanovima, a sada po svemu sudeći oseća posledice tempa koji je nametnula samoj sebi.

„Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove „kilave“, ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća“, napisala je pevačica iskreno.

Iako je na svaki nastup izlazila sa osmehom na licu, mnogi faktori su uticali na njeno zdravlje, te je Katarina sada obavestila pratioce da se neće pojavljivati u tradicionalnim novogodišnjim emisijama.

„Kako bih se koliko toliko sačuvala i što pre oporavlila trudim se da što više odmaram, meditiram, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i lečim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju da gostujem u novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji sa kojima sarađujem razumeti i da ćemo se družiti sledeće godine sa novim pesamama. Zdravi, lepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumevanju“, dodala je ona u svojoj objavi.

katarina živković
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Komentari (1)

  1. Nedaj se Kaca!!!
    Zelim ti brz oporavak… I sto pre da nam budes puna energije i da te gledamo opet uzivo…
    Kaca mi te VOLIMO🖐🖐🖐🖐🖐🖐

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz