Pretraži

Dan zaljubljenih slave odvojeno: Darko Lazić otkrio zašto neće provesti praznik ljubavi sa svojom suprugom

Showbiz
0
Darko Lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazić_24

Popularni pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić se retko razdvajaju, pa je upravo zbog toga sve šokirala vest da Dan zaljubljenih ipak neće provesti zajedno.

Darko i Katarina su se venčali u avgustu prethodne godine, a otkako su uplovili u bračne vode, veoma retko se razdvajaju -zajedno putuju, provode vreme sa porodicom, druže se sa prijateljima, u porodičnoj atmosferi provode praznike i upravo zbog ovoga mnogi misle da će im teško pasti što će biti primorani da Dan zaljubljenih provedu odvojeno.

Naime, Darko je u jednom inetvjuu otkrio da uskoro ide „preko bare“, i da mu Katarina ovoga puta neće praviti društvo.

Kaća neće ići sa mnom u Ameriku. Kaća treba da ide u oktobru, valjda, sa Viki Miljković… Ništa, bićemo na kameri! Za Dan zaljubljenih odvojeno! – istakao je on.

Darko Lazić
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Zaljubljeni smo mi i kad smo odvojeni – rekao je Darko Lazić za „Blic“, pa šaljivo dodao:

Neću više praviti svadbi, dosta je svadbi! Nisam ni pogledao snimak sa naše svadbe, jako lepo sam se proveo, al’ nisam stig’o da pogledam ništa… Preplakao sam, bio sam jako emotivan. Nisam tad ništa pio. Nisam stavio tačku na alkohol, inače, pijem kad mi se pije. Kad sam u lepom društvu… – istakao je folker, a onda otkrio koliko mu prija porodični život.

– Uživam sa suprugom u domu. Najlepše je na svetu to… Uz ljubav supruge, ljubav svoje dece, svoje porodice – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz