Pretraži

KATARINA I DARKO LAZIĆ SE VRAĆAJU STARIM NAVIKAMA: Poznati par jednom fotografijom privukao pažnju fanova

Showbiz
0
Darko Lazić
Foto:Printscreen/Instagram:darkolazicofficial

Poznati pevač Drako Lazić i njegova supruga Katarina Lazić ponvo su su rešili da se vrate zdravim navikama, pa su jednom fotografijom sve obavestili o svojoj odluci.

Darko i Katarina su se venčali u avgustu prethodne godine. Od tada se ne odavaju, a  njihova ljubav cveta. Oni su par na koji se svako može ugledati koji se trudi da neguje svoj brak, ali i sebe – putuju zajedno, provode vreme sa porodicom, druže se sa prijateljima, u porodičnoj atmosferi provode praznike, ali pored svega ovoga vode računa i o svom izgledu.

Naime, svima koji ih prate je pozanto da je ovaj par i ranije na Instagramu postavljao fotografije iz teretane, a jednom prilikom se Katarina našalila na Darkov račun:

– Gospodin nije raspoložen za slikanje, ali čisto da se zabeleži da se još neko vraća na treninge – napisala je ona tada.

Sada su oni ponovo nakon pauze koju su napravili odlučili da se vrate teretani i zdravim navikama, pa su to podelili sa svojim pratiocima.

– Neko se danas vraća na treninge! – napisala je Katarina u opisu fotografije gde se vide ona i Darko kako poziraju u sportskoj  opremi.

Foto: Instagram prinscreen/katarinalazic_24

Oni su očigledno poranili kako bi dan započeli zdravom navikom, što se vidi po fotografiji koju je Katarina objavila nakon ove, gde ona sama pozira, a gde je kao lokacija stavljen Novi Sad, a vreme je 7:19 časova.

Foto: Instagram prinscreen/katarinalazic_24

Osim sa suprugom Darko često dosta vremena provodi i sa svojom decom. Takođe, u poslednje vreme često objavljuje fotografije sa svojim naslednicima, a nedavno je podelio fotografiju svog sina Alekseja, na kojoj on ima istu frizuru kao Darko iz mlađih dana.

  • Tatina frizura iz mlađih dana – napisao je on tada

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz