Pretraži

Roditelji devojke Kanjea Vesta zgroženi njenim bizarnim postupcima: „Porodica i prijatelji su poniženi i potreseni“

Showbiz
1
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je isplivao još jedan skandal vezan za devojku Kanjea Vesta, Bjanku Ćensori, njeni roditelji ne kriju razočaranje, a kako se navodi, osećaju se veoma „poniženo“ zbog njenih postupaka.

Od kada su stupili u vezu Kanje Vest i njegova devojka Bjanka Ćensori privlače ogromnu pažnju svojim ponašanjem, a svako njihove pojavljivanje uvek je propraćeno novim skandalom. Nedavno je sve šokirao još jedan kada se Bjanka na ulici pojavila poptpuno naga noseći samo kabanicu koja nije skrivala apsolutno ništa.

Ovom prilikom društvo joj je pravio Kanje koji je bio sušta suprotnost dok je na sebi imao široku jaknu/ogrtač, a lice je prekrio crnom maskom. Ovo su mnogi komentarislai kao bizarno i neukusno, a sada je jedan inasjder za Daily Mail otkrio šta njeni roditelji misle o ovome.

Kako se ističe, njeni roditelji su uznemireni nakon što su videli fotografije. Izvor je naveo kako oni više ne mogu ni da prepoznaju svoju ćerku.

Foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očito ne shvata da ono što je obukla nije samo odvratno i daje loš primer, već i da potencijalno krši zakon – rekao je izvor.

– U međuvremenu, Kanje je prekriven s pet slojeva odeće, a kada je njegova žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio nijedan od svojih ogrtača – dodao je on, pa nastavio:

– Njeni roditelji su jako potreseni zbog toga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je ne kontroliše – istakao je, pa dodao:

– On je zarobljava jer joj daje sve veći deo vlasništva na različitim projektima koje ima, uključujući odeću.

Foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi komentarišu da je i Kanje sada drugičija osoba u odnosu na pre i dok je nekada Kim branio da se oblači oskudno, sada je želeo svima da pokaže da više nije takav, te je to razlog zašto doslovno tera Bjanku da se oblači na ovaj način.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz