Pretraži

Dok mediji bruje o razvodu njegovih roditelja, Kan Džinović pokazao kako provodi vreme: Sin Harisa i Meline novom objavom privukao svu pažnju (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Jedan od najaktuelnijih tema ovih dana je razvod Meline i Harisa Džinovića, a u jeku drame putem društvenih mreža oglasio se  njihov sin, pa pokazao na koji način provodi vreme.

Iako Đina Džinović, sestra Kana Džinovića i ćerka Meline i Harisa redovno objavljuje momente iz svog privatnog života, njenog brata nismo navikli baš često da viđamo na Instagramu.

Cela porodica Džinović donedavno se trudila da drži svoj život u privatnosti, naročito Kan, međutim nakon drame vezane za razvod Harisa i Meline, to više nije bilo moguće.

Ipak, nezavisno od svojih roditelja Kan i Đina su nastavili svoje živote i mada je influesnerka sve ređe prisutna na društvenim mrežama, njen brat sa druge strane sve češće deli momente iz svog života.

Naime, sada je Kan, koji inače na Instagramu nema nijednu objavu, objavio priču na kojoj je pokazao kako provodi vreme. On je sa skoro 6 000 pratilaca podelio snimnak na kom se vidi kako se on posvećuje vežbanju i kako trenira boks.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Ovaj video je privukao veliku pažnju, naročito jer ističe njegove pločice po kojima se može zaključiti da se Kan trudi da bude redovan u sportskim aktivnostima.

Podsetimo se, nedvano je Haris pričao o njegovom razvodu sa Melinom i istakao na koji način cela situacija utiče na njihovu decu,  pa otkrio nešto više o Kanu.

„Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kom žive. Ja u to niti želim da se mešam, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam. Kan studira, voli finansije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, videćemo što će biti od njega“, rekao je on tada.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz