Pretraži

Kan Džinović ne prestaje da privlači pažnju: Sin Harisa i Meline novom fotkom uzburkao mreže (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Mlađi sin Meline i Harisa Džinovića, Kan Džinović, sve više privlači pažnju javnosti.

Kanova rođena sestra, Đina, jedna je od najpopularnijih influenserki na našim prostorima, te svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli brojne detalje iz privatnog života.

Uprkos velikoj popularnosti njihovog oca Harisa i uspeha koje Melina ostvaruje u modnom svetu, cela porodica Džinović nerado deli privatni život sa javnošću, zbog čega na samom početku Đinini roditelji nisu pozitivno reagovali na njen influenserski posao.

Međutim, čini se da su oni sa godina prihvatili ovaj Đinin izbor, te je ona nastavila uspešno da gradi svoju vernu bazu pratioca. Sa druge strane, o njenom rođenom bratu se malo zna, a mladi Kan nema nijednu objavu na Instagram profilu na kom ga prati nešto više od 5000 ljudi.

Kan je ipak u poslednje vreme često predmet interesovanje, naročito od potvrde Harisa Džinovića da će doći do razvoda sa Melinom. Folker je tom prilikom otkrio kako su njihova deca reagovala na vesti, ali i otkrio nešto više o Kanu.

Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kom žive. Ja u to niti želim da se mešam, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam. Kan studira, voli finansije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, videćemo što će biti od njega“, rekao je on tada.

Sada je Kan novim storijem na Instagramu pokazao kako provodi vreme van fakultetskih obaveza, a po svemu sudeći on je posvećen treninzima i teretani.

On se slikao sa drugarom u toku treninga, a njegovi mišići i fizički izgled definitivno će izmamiti uzdah njegovim ženskim pratiteljkama.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz