Pretraži

Ipak ne žele sva deca da budu sa Anđelinom?! Ćerka poznatog para odlučila da živi sa ocem, a ovo je razlog

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Tracy Moreno-King / Ferrari / Profimedia

Iako se pisalo da sva deca Anđeline Džoli i Breda Pita žele da budu sa njom, poslednji događaji pokazali su da ćerka Šajlo ipak želi da pređe kod oca.

Veza poznatog para je počela na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“ 2005. godine. Zvanično su se venčali tek 2014. godine, ali je razvod usledio samo dve godine kasnije zbog porodične svađe u avionu. Tada je navedeno da je Pit „udario i davio“ njihovog sina Medoksa iako do zvanične tužbe nije došlo, a Pit je porekao ove navode, ali Medoks se ipak javno odrekao oca.

Nedavno su se pojavili i navodi da su se i ostalo dvoje usvojene dece, pored Medoksa, odrekli oca i njegovog prezimena, a ove navode podgrejala je i informacija da je njihova najstarija ćerka Zahara prilikom predstavljanja na fakultetu istkla da se preziva Džoli, kao majka.

Sada njihovo šestoro dece, Medoks, Zahara, Paks, Šajlo, Noks i Vivijen, od kojih je troje usvojeno, a troje biološki njihovo, žive sa Anđelinom, s obzirom da je nakon razvoda njoj pripalo starateljstvo.

anđelina džoli, bred pit
Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon svega, oputužbe na račun Bredovog roditeljstva su postale sve jače, i spekuliasalo se da ima dobar odnos samo sa biološkom decom, a sada su se pojavili novi navodi.

Naime, Šajlo je donela važnu odluku, o čemu pišu i The Sun, Touch Weekly i marca. com. Ova naslednica želi da kada napuni 18 godina (27. maj), ode iz kuće u Los Anđelesu gde je živela sa majkom i živi sa ocem Bredom Pitom.

Kako navode, razlog nije sukob sa Anđelinom, već to što se ona bolje slaže sa ocem sa kojim ima iskreniji odnos, a ta odluka se uopšte nije dopala glumici.

S obzirom da se priblažava 18. rođenadn omiljene naslednice, svi se pitaju kakva će biti njena konačna odluka!?

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz