Pretraži

Bred Pit pobedio na sudu! Anđelina Džoli nezakonito prodala zejdničku imovinu, pritužba na račun bivšeg supruga odbijena

News
0
Foto: Greg Allen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada već bivši supružnici Anđelina i Bred završili su na sudu zbog velike imovine koju imaju, a prema dostupnim informacijama poznato je da je ova slavna glumica izvukla definitivno deblji kraj.

Dok je ovaj glumački par bio još u skladnom braku oni su imali zajedničke nekretnine koje je na kraju bilo potrebno podeliti. Ipak, zbog Anđelininih nezakonitih radnji njena pritužba na Bredov račun je odbijena, pa je ipak kući otišla praznih ruku.

Foto: Zephyr / StarMax / Profimedia

Naime, sud je odbio Anđelininu pritužbu da je Bredova tužba „zlobna i neozbiljna“. To se sve dogodoilo jer je Anđelina nezakonito prodala jedan deo njihove zajedničke imovine.

Bred Pit i Anđelina se sastaju na sudu zbog imanja “Chateuau Miraval“, a na kom se proizvodi nagrađivano roze vino.

Par je pazario ovo imanje zajedničkim snagama, a čak su se i venčali na njemu 2014. godine. Njihov nekada porodični raj se nalazi u Provansi, u južnoj Francuskoj i prostire se na preko 1300 hektara.

Da je kupovina imanja u Provansi bila profitabilna pokazuje činjenica da je ovaj dvojac na svom imanju proizvodio roze vino koje je bilo nagrađivano i vrlo prodavano.

S obzirom na to da je Anđelina prodala svoj udeo velelepnog imanja u Francuskoj bez Bredovog odobrenja, sud je odobrio njegovu đalbu na njen račun.

Zanimljiva činjenica je ta da se ova bitka vodila na čak tri sudske lokacije, Francuska, Luksemburg i Los Anđeles.

Foto: Tracy Moreno-King / Ferrari / Profimedia

Prisetimo se, Bred nije krio šok kada je saznao da je Anđelina prodala pola njihove vinarije bez međusobnog dogovora između bivših supružnika. Jedan deo vinarije je prodat ruskom tajkunu Juriju Šefleru i njegovoj Stoli grupi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News