Pretraži

ODREKLA SE OČEVOG PREZIMENA: Ćerka Anđeline i Breda izjavom iznenadila sve, društvene mreže bruje o njenom postupku

Showbiz
0
bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Najstarija ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli je počela sa pohađanjem prestižnog koledža Spelman u Atlanti, a način na koji se predstavila iznenadio je sve.

Anđelina Džoli je od uvek pokazivala koliko je ponosna na svoju decu, i često je isticala koliko su oni „neverovatni“. Naslednike Medoksa, Zaharu, Paksa, Šajlo i blizance Vivijen i Noksa dobila je s bivšim suprugom Bredom Pitom, a prvo troje dece je usvojila. Međutim, ona nikada nije dozvolila da se osećaju drugačije od biloške.

Anđelinu su u medijima često nazivali „majkom za primer“, međutim, takav slučaj nije baš tako bio kada je u pitanju Bred i njegova posvećenost roditeljstvu.

Često se pojavljuju priče da Bred nema dobar odnos sa decom, da ih i ne viđa, a neki su čak posumnjali da Bred nije ni znao da mu najstarija ćerka Zahara kreće na koledž.

Sada se pojavio snimak Zahare koja izgovara rečenicu koja je sve ostavila bez teksta i izazvala burne komentare. Na snimku koji je nastao na ceremoniji učlanjenja u sestrinstvo „Alpha Kappa Alpha“ na koledžu koji pohađa ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, ova poznata naslednica se ponosno predstavlja: „Zahara Marli Džoli“. Ovakvo predstavljanje je izazvalo sumnje da se Bredova ćerka odrekla očevog prezimena.

 

“Nisam želeo da bilo šta kažem, ali Zahara je izostavila očevo prezime“, „Oh, Zahara je rekla da se preziva Džoli, a ne Džoli- Pit“, komentariše se i poručuje da je ovim rečeno da „glumac nije zaslužio da njegovo prezime bude pomenuto“.

Podsetimo se, ranije se spekulisalo i da sin Medoks želi da promeni prezime a jedan izvore je davne 2021. govorio:

– Medoks želi da zvanično promeni prezime (da se odrekne prezimena Pit), ali mu Anđelina to ne dozvoljava.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz