Pretraži

BRAT ANĐELINE DŽOLI PROGOVORIO O ODNOSU SA SESTROM: Prozivali su ih zbog njihovog poljupca, a ovako on sve objašnjava

Showbiz
0
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brat Anđeline Džoli, iako se retko pojavljuje u javnosti, nedavno je progovoiro o odnosu sa sestrom, pa otkrio kako je želeo da je zaštiti.

Prviatni život poznate glumice Anđeline Džoli uopšte nije tajna za javnost. Ona je ćerka poznatog glumca Džona Vojta i producentkinje Marselin Bertrand. Ona takođe ima i starijeg brata Džejmsa Hejvena koji je dve godine stariji od glumice. Njih dvoje su oduvek bili jako bliski, a po mišljenju mnogih čak i previše. Naime, jednom prilikom oni su se javno poljubili u usta što je dovelo do burnih reakcija javnosti.

Iako se on retko pojavljuje u javnosti, nedavno je gostovao u podkastu „90Who10“ gde su ga pitali o njegovom odnosu sa sestrom, kao i da li je bio tu za nju i njenu decu dok je glumica prolazila kroz buran raskid sa Bredom Pitom., a  on je o svemu otvpreno progovorio.

– Tamo je sve počelo, počelo je zaštitom nje, a potom i njene dece, mojih nećaka i nećaka. Postoje te godine masovnog formiranja, oni postaju mladi odrasli već u ranim dvadesetim – rekao je, pa dodao:

– Mislim da je veoma prirodno da se osećam zaštitnički i što želim da budem tu za njih. Kao što je i moja majka.Svaki put kada sam u njihovom prisustvu osećam se blagosloveno. Želim da budem tu – završio je on, pa po prvi put progovorio o poslu koji je počeo da gradi sa sestrom.

anđelina džoli, bred pit
Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Imamo veoma zajednička interesovanja, posebno ako se fokusiramo na to kako pomoći deci ili slične stvari. – rekao je Hejvi, pa dodao – I znam da će u budućnosti biti mnogo stvari na kojima ćemo verovatno raditi, što nikada nismo uradili javno, na primer zajedno, ali mislim da ima mnogo stvari u budućnosti za koje mislim da ćemo uraditi zajedno.

Za kraj on se osvrnuo na težak intervju Anđeline Džoli iz decembra meseca u kojem se dotakla razvoda od Breda Pita. Ona se tom prilikom osvrnula na to kroz šta su ona i deca prolazila tada.

Foto: Tracy Moreno-King / Ferrari / Profimedia

– Morali smo da se izlečimo. Postoje stvari od kojih treba da se izlečimo – završio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz