Pretraži

„IMA TRENUTAKA KADA MI MAHRINA NEDOSTAJE I POŽELIM DA JE POZOVEM“: Henny iskreno o ljubavi i odnosu sa bivšom devojkom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Poznato je da su Mahrina i Henny pre njenog učešća u IDJShow-u bili u vezi, međutim, nakon što se par rastao njihov odnos veoma intrigira javnost.



Mahrina je nedavno jednom prilikom otkrila i da je ponovo zaljubljena te da oseća leptiriće u stomaku, a Henny nam je otkrio da li je on zaslužan za to:

– To nema veze sa mnom, a zbog koga su ti leptirići ne znam. Drago mi je ako je zaljubljena, ona je dobra devojka, mi zbog sitnica nismo mogli da funkcionišemo, veza je zbog toga postala malo i toksična – rekao je on pa detaljno progovorio o njihovom odnosu:

–  Mislim da moj odnos sa Mahrinom više i ne zanima ljude, moram da nađem drugu devojku i da pravim nove skandale – našalio se on pa dodao:

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

  • Šalim se, u dobrim smo odnosima, možda ćemo nekad biti zajedno, možda ne, ne znam – istakao je izvođač.

Ipak, iako već neko vreme nisu zajedno, Henny je priznao da postoje treuci u kojima mu pevačica nedostaje:

– Postoje trenuci u kojima mi Mahrina nedostaje, krenem da joj se javim, pa ipak odustanem, jer mislim da će se to završiti loše, bar je praksa tako pokazala – iskren je on.

Kakos e neko vreme spekulisalo o potencijalnom duetu bivših partnera, Miloš je sada ispričao da to nema u planu, a poitom objasnio i zašto bi takvu ponudu odbio:

 Ne bih snimio duet sa njom. Ako gledamo sa strane biznisa mislim da ne treba to da radimo. Da smo to uradili pre godinu dana moglo bi da prođe, sada ne. Nije poenta samo izbaciti pesmu zbog vrele priče, već da imamo stvarno dobru pesmu, koju mi nažalost ranije nismo imali

Za kraj on nam je otkrio da je trenutno slobodan, ali da mu devojke često prilaze i to, kako kaže, uglavnom "one fine":

– Slobodan sam. Prilaze mi devojke i uglavnom fine. Sa onima koje nisu baš fine nemam o čemu da pričam, nemamo zajednički jezik. Volim da se zaljubim i uvek se zaljubim u fine devojke sa kojima imam šta da pričam, ne jurim devojke zbog fizičkog izgleda – naveo je izvođač i priznao da, sa druge strane, on retko kad napravi prvi korak:

– Generalno ne prilazim toliko devojkama, nemam ni gde, ne izlazim, a i više volim da priđem nekome koga već poznajem, makar preko drugara, da je provereno normalna osoba. Upoznavao sam se sa devojkama preko mreža, ali sad to izbegavam, pokreću me druge stvari. Pre će da mi se svidi devojka sa posla, gde možemo da razmenimo poglede i da nešto zaista osetim – zaključio je Henny.

 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz