Pretraži

HURRICANE PONOVO NA OKUPU: Sanja, Ivana i Ksenija jednim potezom stavile tačku na sva nagađanja o njihovom odnosu! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Hurricane

Poznata pevačica i bivša članica grupe Hurricane, Sanja Vučić sinoć je održala promociju svog prvog albuma, a ovom događaju su prisustvovale i ostale bivše članice ove grupe.

Dugo vremena se pričalo o tome kako postoje izgledi da bivše članice grupe možda nisu u dobrim odnosima. Nagađanja su bila mnogobrojna, međutim, one su sinoćnjim pojavljivanjem na promociji albuma Sanje Vučić pokazale da su sve to prazne priče.

Ivana i Ksenija su došle da podrže koleginicu, pa je poznata trojka posle dužeg vremena konačno bila na okupu.

Otkako su napustile ovu muzičku grupu, sve tri su započele solo karijere, međutim i danas se imena ove tri pevačice spominju zajedno. One su sinoć pozirale nasmejane i vidno raspoložene, čime su svima jasno stavile do znanja da su i nakon „raspada“ grupe u odličnim odnosima, kao i da su jedna drugoj i dalje ogromna podrška.

Ono što je mnogima zapalo za oko je da je Ivana dosta promenila svoj izgled, a na sinoćnjoj promociji pojavila se sa novom frizurom, zbog čega ju je na prvi pogled bilo teško prepoznati. Ona je odsekla šiške i vezala visoki rep, a ovom prilikom se odlučila da obuče crnu kombinaciju. S druge strane Ksenija je imala suknju sa šlicem do kuka, i takođe je kosu vezala u rep.

Hurricane
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

– Album je fantastičan. Vidi se da je mnogo vremena i ljubavi uložila u sve to, tako da joj želim svu sreću. To je i naš uspeh, naravno – rekla je Ivana, pa se Ksenija nadovezala.

– Sanja je stvarno mnogo vredna. Vredno je radila na ovome i stvarno je zaslužila – istakla je bivša članica Uraganki, Ksenija Knežević.

Na pitanje kako se osećaju sada kada su ponovo zajedno, Sanja je odgovorila:

– Osećam se kao kod kuće. Kao kad ne voziš dugo bicikl, ali mišići pamte, pa znaju. Tačno znamo svaka svoju stranu. Poređale smo se kao proteklih pet godina – istakla je pevačica i rekla da navija da snime zajedno još jednu pesmu, što je iznenadilo njene koleginice.

– Ja navijam da snimimo još jednom pesmu zajedno. Evo ide Evrovizija… – rekla je šaljivim tonom Vučićeva, a Ksenija je dodala:

– Mislim da smo zakasnile… – poručila je ona, što je sve nasmejalo, prenosi Telegraf.

One su svojim izgledom i pojavom oduševile sve i ponovo zabliastale kao u stara vremena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz