Pretraži

ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM DŽASTINA I HEJLI BIBER: Evo kako izgleda raskošna vila poznatog para vredna 25.8 miliona dolara (FOTO/VIDEO)

News
0
Hejli Biber i Džastin Biber
Foto: MLS via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Pevač Džastin Biber i manekenka Hejli Biber su pokazali svoju novu kuću u koju su uložili 25.8 miliona dolara.

Poznati holivudski par Džastin Biber i Hejli Biber stalno zasenjuju javnost i nikad nije jasno da li više pažnje privlače svojim turbulentnim ljubavim odnosom i životom ili luksuzom koji ih okružuje.

Sada je poznati par ponovo šokirao javnost sa cifrom koju su uložili u novu nekretninu. Par je izgledao počeo da pravi svoj portfolio nekretnina, jer su nedavno kupili svoju prvu zajedničku kuću na Beverli Hilsu u koju su uložili 8.5 miliona dolara. Sada je poznati par uselio u novu kuću, a cena ovog zadovoljsta je trostruko veća od prethodne. Pevač i manekenka su ovu investiciju platili neverovatnih 25.8 miliona dolara.

Nova vila Džastina Bibera ima oko 2,5 hektara i zaštićena je zatvorenom zajednicom Beverli Park poznatom po džinovskim kućama u vlasništvu poznatih zvezda kao što su Medžik Džonson, Semjuel L. Džekson i Silvester Stalone.a pregršt balkona i prozora od poda do plafona koji gledaju na dvorište i Kalifornijska brda.

U dvorištu kuće nalazi se veliki bazen, teniski teren u punoj veličini, ali i popločani deo dvorišta sa pećnicom za picu i kamin.

 

Unutar ove prelepe vile nalazi se sedam spavaćih soba, deset kupatila, velika dnevna soba, „porodična soba“, soba za formalne ručkove, biblioteka, teretana, kućni bioskop i kuhinja. Glavna spavaća soba ima poseban prostor za sedenje, duple ormare i kupatila od kojih jedno ima podno grejanje.

Kao i sve luksuzne kuće u Los Anđelesu i ova ima pregršt balkona i prozora od poda do plafona koji gledaju na dvorište i Kalifornijska brda.

U „dvorištu“ kuće možete pronaći veliki bazen, teniski teren u punoj veličini, popločani deo dvorišta sa pećnicom za picu i kamin.

Ono što se može primetiti jeste da par sigurno nije štedeo kada je u pitanju ova investicija i da će u njoj svakako biti mesta za male Biber bebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News