Pretraži

„MAMA NE UPOZNAJE MOJE PARTNERE“: Sanja Vučić progovorila o ljubavnom životu, pa otkrila da li planira porodicu

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Nakon pet godina koje je provela i uspeha koji je ostvarila u grupi „Hurricane“, Sanja je započela solo karijeru, te već neko vreme ređa hit za hitom i puni klubove širom Balkana.

Pored uspeha u karijeri, Sanji i na ljubavnom planu sve ide kako treba, te je poznato da je ona već dosta dugo u vezi sa izvesnim Nenadom, koga je upoznala još je dok je bila deo grupe na jednom od nastupa. On je menadžer kluba u kom su one radile, a nakon što su kliknuli, oni su počeli aktivno da se viđaju i uplovili u vezu koju su se trudili da sačuvaju dalje od očiju javnosti.

Ipak, oni su posle nekog vremena počeli da se zajedno pojavljuju na javnim događajima i pevačica nije mogla više da krije svoju zaljubljenost.

Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Sanja je sada iznela više detalja o njihovom odnosu, kao i to da li ga je njena mama već upoznala, ali i kakav odnos ona ima sa njegovom porodicom.

„Nenad postoji to je moj sadašnji partner. Već neko vreme smo zajedno i trudimo se da zajedno odrastamo, kako naša veza ima progres da tako i mi sazrevamo. Što se tiče moje mame, ona je inače osoba koja ne voli previše da se intimizira sa mojim partnerima kaže: „Dok se ne udaš ja ću da budem na distanci“, tako da je retko kog mog partnera upoznala i zapravo bila bliska. Ja sam sa druge strane drugačija i uvek sa roditeljima svojih partnera sam bila bliža nego sa partnerom, više sam njih volela. Umiljata sam jako i nemoguće je da me ne prihvate. Budem pristojna i taj odnos se i desi. Mama je sa druge strane vrlo radikalna, ona poštuje svakog mog partnera i daleko od toga da ona ne želi nego prosto ona je takva, malo je i zatvorena ima svoj neki mir koji ne remeti novim poznanstvima“, rekla je pevačica, a potom otkrila i da li planira brak i decu.

„Najidealnije zvuči to „neka ide sponatno pa ćemo videti“, ali ja sam tradicionalana osoba volela bih da imam i venčanje i svadbu i naravno planiram i želim da se ostvarim kao majka ali i dalje nekako u sebi osećam da mi nije vreme. Ne znam to da vam objasnim ali osećam se baš kao dete, kao mlad duh, kao da se ne bih snašla“, rekla je iskreno Sanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz