Pretraži

„ŽIVOTNI SAN ISPUNJEN“: Sanja Vučić se pohvalila potpuno novim izgledom, komentari pljušte sa svih strana! (FOTO)

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Poznata pevačica i bivša članica grupe Huricane, Sanja Vučić nedavno je izdala svoj novi album, a sada je u svoj život unela još jednu novinu.

Sanja je nedavno otputovala u Dubai, a na svom Instagram profilu je nakon snimka sa aerodroma postavila snimak iz Dubaija gde se vidi njena nova frizura. Pevačica je promenila svoj stil i uradila dredove koje je prošarala sa belim i plavim koncem.

Na snimku gde pokazuje svoju novu frizuru dodala je komentar:

– Životni san ispunjen = dredovi.

Sanja Vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

 

Podsetimo se, pevačica je nedavno otvoreno govorila o agoniji kroz koju je prošla nakon što su joj doktori pogrešno dijagnostikovali da ima depresiju.

– Bila sam kod psihijatra i mislila sam da je to neki vid depresije, što doktorka meni jeste na kraju dijagnostikovala – kazala je Sanja Vučić pa dodala:

– To, naravno, nije bilo tačno. Prepisala mi je antidepresive, što ja, naravno, nisam pila – dodala je nekadašnja članica grupe „Hurricane“.

Pevačica je tom prilikom istakla kako želi da priča o svom iskustvu kako jer bi njena priča mogla da pomogne nekome, a koliko vidimo sada je u njenom životu došao red na nova ostvarenja i ispunjenja želja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz