Pretraži

GRU JE TU: Uskoro stiže dokumentarac o nastradalom reperu

Showbiz
0
Screenshot: YouTube

Tom prilikom obelodanjeno je da će kao omaž liku i delu nastradalog repera uskoro osvanuti dokumentarac o njegovom životu.

U pitanju je projekat na kojem se radi već punu godinu, a bliži se i dan kada će dobiti finalnu verziju, najavljeno je na zvaničnom profilu na Instagramu preminulog izvođača:



  • Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua, u pripremi je dokumentarni serijal, čiji vam samo jedan segment predstavljamo tizerom – navodi se u saopštenju i dodaje:

– Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju.

Takođe, prema istim navodima, Gru je bio "tata rep scene" koji zaslužuje da njegova priča bude ispričana.

Screenshot: Instagram/grutuje

Screenshot: Instagram/grutuje

 

  • Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8. marta, predstavljamo vam samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči, „tata rep scene" – poručuju iz tima „Gru tu je" i autori serijala Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.

Podsećamo, voljeni reper poginuo je 9. septembra 2019. godine u Zemunu, nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Nakon toga su ga njegovi prijatelji izvukli iz vode i pozvali Hitnu pomoć, ali mu nije bilo spasa. Rezultati obdukcije pokazali su da je Dalibor Andanov Gru nastradao od posledica utapanja.

Gru je iza sebe ostavio suprugu Danicu i sinove Relju i Vuka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz