Pretraži

Fanovi van sebe od sreće: Bili Ajliš napravila izvanredan marketinški trik zbog kog je za samo 24 sata dobila 3 miliona novih pratilaca! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve pratioce začudilo je to što su “završili“ u bliskim prijateljima ove poznate pevačice, a sada je otkriven i razlog kako, a i zašto se to dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Pratioci pevačice Bili Ajliš bili su potpuno oduševljeni jutros kada su otvorili svoj Instagram i otkrili da ih je dodala na svoju listu bliskih prijatelja. Iako je taj osećaj bio praćen razočaravajućim otkrićem da ih je dodala doslovno sve, to nije sprečilo fanove da žive svoje najbolje živote i da se raduju zbog ovoga.

Zašto je Bili Ajliš dodala sve na listu bliskih prijatelja?

Nažalost, kako su brzo shvatili fanovi ove pevačice, ona nije pokušavala da „flertuje“ sa svim svojim pratiocima, već ono što je želela jeste da promoviše svoj nadolazeći album, koji je do sada čuvan pod velom tajne.

Primetivši primamljivi zeleni krug oko Bilinog storija, koji označava to da je objava namenjena samo krugu bliskih prijatelja, pratioci su kliknuli na njen „stori“ i ugledali sliku niske rezolucije koja izgleda kao ruka pod vodom.

Foto:Printscreen/Instagram:bilieeilish

Fanovi sumnjaju da je album u pripremi nakon što su bilbordi sa Bilinim znakom primećeni širom sveta kako bi izazvali uzbuđenje i očekuje se da će uskoro stići više pravih najava.

Pored promocije njenog budućeg albuma, dodavanje svih pratilaca na svoju listu bliskih prijatelja dovelo je i do ogromnog skoka broja pratilaca za pevačicu, jer – morate je pratiti da biste se našli na listi „close friends“!

Pre ovog poteza pevačica Bili je imala 111 miliona pratilaca, a odmah nakon što se dogodila ova marketing epizoda sa bliskim prijateljima, taj broj je skočio na 114 miliona.

Foto:Printscreen/Instagram:bilieeilish

Pored zanimljivog nagoveštaja njenog sledećeg albuma, Bili je takođe podelila pikantnu fotografiju koja prikazuje tetovažu na njenom stomaku.

Ranije, Bili je pokazala tetovažu kako bi fanovi mogli pročitati reč „Hard“ urezanu na njenom stomaku, ali ovaj post potvrdio je da cela tetovaža glasi „Hard & Soft“.

Kako su fanovi reagovali na dodavanje na Bilinu listu bliskih prijatelja?

Kao i kada vas neko doda na bilo čiju listu bliskih prijatelja na Instagramu, određeni osećaj „počasti“ dolazi sa saznanjem da ste jedna od retkih dragocenih osoba kojima ta osoba veruje sa sadržajem koji smatra da može biti podeljen samo sa elitnom nekolicinom.

I uprkos činjenici da u Bilinom slučaju „elitna nekolicina“ čini 113 miliona ljudi, fanovi muzičarke nose taj zeleni krug sa istim ponosom kao i bilo koju drugu priču bliskog prijatelja.

Njeni fanovi na društvenim mrežama ne prestaju da bruje o ovom velikom događaju za njih, a ubrzo su počeli i sa mimovima na Tviteru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz