Pretraži

Aleksandra Mladenović prvi put u javnosti sa novim dečkom: Jedan detalj na njenoj ruci privukao je posebnu pažnju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović po prvi put se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, Darkom Dobričaninom, a jedan detalj na njenoj ruci privukao je posebnu pažnju.

Nedavno je Aleksandra na svojim društvenim mrežama podelila prvu fotografiju sa novim dečkom o kom se spekulisalo već neko vreme. Radi se naime o izvesnom Darku Dobričaninu koji je, prema navodima medija, sin uspešnog biznismena.

Iako je u početku njihov odnos želela da sačuva od očiju javnosti i publike, mlada pevačica je na kraju priznala vezu i otkrila da je srećnija nego ikada.

Sada su se pevačica i njen izabranik po prvi put pojavili zajedno u javnosti i to na jednom rođendanu na kom su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, a pevačica je tom prilikom govorila o svom dečku, pa se dotakla i svoje linije.

– Malo sam se bucnula! Jeste, ljubav, lepo je sve, ali ide leto, moram da smršam! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako, da je pred kamerama… Sve je kako treba! – istakla je Aleksandra, pa otkrila šta ona misli o razvodima, naročito s obzirom da su u poslednje vreme česta pojava među njenim kolegama.

– Iskreno, ja uvek glasam za razvod ako ne funkcioniše. Svako na svoju stranu! Razvedeš se i nađeš neku svoju sreću, bolje to nego da se mučiš. Ne treba život da prolazi u nečemu što nije lepo. Ja sam iz prethodne veze naučila samo da treba da budem srećna! – dodala je pevačica za „Blic“.

 

Pored njihovog zajedničkog pojavljivanja, veliku pažnju je privukao i prelep prsten na Aleksandrinoj levoj ruci, pa se svi pitaju da li to pevačica nešto naslućuje.

Podsetimo se, pre nekoliko dana je Aleksandrin izabranik proslavio rođendan, a pevačica mu je tom prilikom putem Instagrama uputla dirljivu čestitku.

– Srećan rođendan ljubavi – napisala je ona kratko na storiju, a snimak je propratila numerom „Dani i godine“ Nine Badrić.

Potom je uz njihovu zajedničku fotografiju otkrila koliko je on zapravo uticao na njen život.

– Srećan rođendan ljubavi. Hvala što si došao u moj život i kompletirao sve – dodala je Aleksandra.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz