Pretraži

NEOČEKIVANO IZDANJE: Edita pokazala potpuno prirodan izgled, pa uporedila sebe sa poznatim muzičarem (FOTO)

Showbiz
1
edita aradinović

Pevačica Edita Aradinović prisutna je na našoj muzičkoj sceni više od jedne decenije, a tokom tog perioda pored brojnih hitova koje je dala publici, Edita je postala poznata i po svojim transformacijama.

Tokom godina, pevačica je vrlo otvoreno pričala o estetskim korekcijama koje je imala, te je nedavno izjavila da je otopila sve što je radila na licu, kao i da najviše pokajala zbog usta koja je i izvadila.

Edita je takođe prošla kroz brojne promene frizure i što se tiče dužine i što se tiče boje, a za naš portal je rekla da su joj ranije frizure zavisile od dešavanja na privatnom planu.

„Što se tiče kose, ne bih rekla da su promene na osnovu privatnog života. Ceo život sam bila svetla i ljudi su se tako vezali za moj lik i delo. Sada, kad sam tamna, ljudima delujem oštrije i ozbiljnije, nepristupačnije i mislim da imam dosta komentara kada ću da vratim svetlu boju, ali navići će se vremenom jer mi kosa nikad nije bila zdravija. U stvari nekad vezujem promene sa raspoloženjem, ali u zadnje vreme ne“, navela je ona tom prilikom.

Edita je sada preko Instagram storija pokazala kako izgleda njena prirodna kosa, što do sada nismo imali često priliku da vidimo.

„Što je najjače lokne su moje, a ne nosim ih često jer često mislim da ličim na Milića Vukašinovića, uz dužno poštovanje“, našalila se pevačica, a potom dodala da joj ipak ne stoje tako loše kako je mislila.

edita aradinović
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz