Pretraži

„SKIDAM SVE TETOVAŽE“: Edita Aradinović otkrila tajne svog dobrog izgleda, pa priznala zbog čega se kaje

News
1
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović, pored svog talenta i brojnih hitova koje ima iza sebe, neretko privlači pažnju i svojim izgledom.

Ona je tokom dugogodišnje karijere prolazila kroz nekoliko transformacija, a vrlo otvoreno je pričala o svojim estetskim korekcijama.
Ipak, ono što se Editi ne može osporiti jeste njena lepota, kao i fizički izgled koji redovno privlači pažnju, a pevačica je poznata po tome da intenzivno trenira i vodi računa o načinu svog života.

Sa Editom smo popričali o beauty temama, a ona nam je otkrila kroz kakvu promenu trenutno prolazi što se tiče izgleda.

Kada se radi o lepoti, šta bi izdvojila kao nezaobilazan deo tvoje beauty rutine, koji savet bi dala svim devojkama?

  • Kada govorimo o nekoj beauty rutini definitivno bih izdvojila ishranu kao ključni faktor svega. Ako se jede previše junky hrane, ako se unosi previše šećera, previše gaziranog, to nije dobro, utiče na lepotu, na spoljašnju i unutrašnju. Tako da bi moj savet definitivno bila promena u ishrani, više tečnosti, više povrća.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 

Često se polemisalo o tvojim estetskim korekcijama i promenama. Kakav je tvoj sada što se tiče tih zahvata?

  • Moj stav što se tiče estetskih korekcija se nije promenio. Mislim da je medicina napredovala i da svako ko želi može sebi da priušti da radi neke mini korekcije, to mi je skroz okej, u zavisnosti od fizionomije lica. Moje lice definitivno ne trpi botokse i bilo kakva prepumpavanja i ako sam ja u nekom periodu života želela da izgledam kao svi na Instagramu i to sam i uspela, počela sam da izgledam kao svi. Shvatila sam da meni to lično ne stoji i onda sam to sve istopila i sada ako bude bilo potrebe, kada budem bila starija i kada se bude više videlo, verovatno ću da čačkam.

Da li si se pokajala zbog neke estetske korekcije?

  • Pokajala sam se zbog usana koje sam radila. To sam izvadila tako da ne bih više ništa menjala.

Česte su tvoje promene imidža, naročito kada je kosa u pitanju. Kažu da žena menja kosu u skladu sa svojim ljubavnim životom. Da li je to i kod tebe slučaj?

  • Što se tiče kose, ne bih rekla da su promene na osnovu privatnog života. Ceo život sam bila svetla i ljudi su se tako vezali za moj lik i delo. Sada, kad sam tamna, ljudima delujem oštrije i ozbiljnije, nepristupačnije i mislim da imam dosta komentara kada ću da vratim svetlu boju, ali navići će se vremenom jer mi kosa nikad nije bila zdravija. U stvari nekad vezujem promene sa raspoloženjem, ali u zadnje vreme ne.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Kada se radi o stilu, kako biraš odevne komada i šta bi ti izdvojila kao must have komad ove jeseni?

  • Kada biram odeću vodim se nekim svojim osećajem. A što se tiče must have komada za ovu jesen izdvojila bih neke dobre čizme, dobar kaput, to ne moraju da budu neke marke, ima dosta pristupačnih komada. Neki minimalizam je uvek dobar izbor, ali da izgleda moćno.

Ko je po tvom mišljenju najstilizovanija osoba sa naše javne scene?

  • Elena Kitić. Ona mi je broj jedan i sa stilom i sa oblačenjem i sa ponašanjem i sa izgledom. Pogotovu zato što izgleda preoštro, premoćno, a uživo je svila.

Koji trend nikad ne bi ispratila, šta ti se ne dopada od onog što se promoviše?

  • Definitivno obrve, tetoviranje obrva i tetovaže generalno. Sad sam u procesu skidanja, skidam sve tetovaže, ostavljam samo jednu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News