Pretraži

EDITA OTKRILA ISTINU O SVOM EMOTIVNOM STATUSU: Pevačica priznala da li ima dečka, pa progovorila o ostvarenju snova (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Pevačica Edita Aradinović važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica sa domaće javne scene, a pored karijere, fanove i te kako interesuje njen privatni život.

Iako ne govori često o privatnim stvarima javno, Edita povremeno sa fanovima podeli pojedine informacije koje se tiču njenog privatnog života.
Tokom gostovanja u emisiji One on One na IDTV, Edita je otvoreno odgovarala na sva pitanja koja su joj fanovi uputili, a među njima su se našla i ona koja se tiču njenog emotivnog života.

Naime, jedno od pitanja koje su joj fanovi postavili glasilo je „Da li si zaljubljena i da li imaš dečka“, na šta je pevačica imala spreman odgovor:

– Nisam i nemam! – kratko je odgovorila Edita, a na pitanje da li i dalje veruje u ljubav priznala je:

– Naravno da i dalje verujem u ljubav!

Jedno od pitanja fanova odnosilo se i na ostvarenje njenih životnih snova, a Edita je ovom prilikom priznala da ide dobrim putem da ostvari sve što želi.

– Idem dobrim putem. Zadovoljna sam sa svime što sam do sada ostvarila. Definitivno nisam sve ostvarila, ali i normalno je da nisam, još sam mala! – kroz osmeh je rekla Edita.

Šta je pevačica još otkrila tokom gostovanja u emisiji One on One, pogledajte u videu u nastavku:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz