Pretraži

„ZEZALI SU SE SA KOLUMBIJKAMA I BRAZILKAMA“: Edita progovorila o ljubavnom životu Cvije i Nuccija, pa se dotakla i svog emotivnog statusa

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Popularna pevačica Edita Aradinović nedavno je izbacila svoj album prvenac pod nazivom „Ljuštura“ na kom se našlo nekoliko emotivnih balada, ali i bržih pesama, koje su vrlo brzo postale viralne na društvenim mrežama i oduševile sve njene fanove.

Nakon što je njen album ugledao svetlost dana, Edita je zbog poslovnih obaveza, ali i kratkog odmora, otputovala sa drugaricama u Dubai. Tamo su se u tom trenutku nalazili i njeni bliski prijatelji Cvija, Nucci, Popov, i Limeni, te su oni jedan dan proveli zajedno uživajući u čarima Dubaija.

Mnogi fanovi su u poslednje vreme primetili da je između Cvije i Nuccija došlo do zbližavanja i češćeg druženja. I dok se svi pitaju da li se potencijalna saradnja krije iza ovog prijateljstva, Edita je otkrila da su žene sve samo ne ravnodušne, kada se nađu u blizini ovih popularnih izvođača.

„Moram da ti kažem ono što sam ja videla tamo i šta su radili tamo sa onim Kolumbijkama i ostalim ženama, ne bih se ja baš zezala. I sa Brazilkama i Latinoamerikankama, ima svega. Bilo je i naših, nego ne smem sad imena, otkud znam šta ću reći da ne kažem nešto pogrešno“, rekla je pevačica u „Ami G show-u“.

Nedavno je Edita iznenadila javnost priznanjem da je izašla iz šestogodišnje veze, iako partnera nikada nije javno pokazala. Jedna od pesama koje je sada izbacila i po kojoj i album nosi ime, „Ljuštura“, posvećena je upravo ovoj ljubavi, a ona je sada progovorila o svom ljubavnom statusu, te otkrila da li je toj priči zaista došao kraj.

„Jaoo… Na ovo pitanje nemam odgovor“, rekla je ona vrlo zagonetno i ostavila prostora da se o ovome nagađa.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz