Pretraži

„NIKADA SE NEĆEMO POMIRITI“: Edita burnom reakcijom na romantični gest bivšeg dečka izazvala ovacije publike! (VIDEO)

Showbiz
2
edita aradinović

Popularna pevačica Edita Aradinović jasno je svima stavila do znanja u kakvim je odnosima sa bivšim momkom.

Edita već godinama uspešno gradi svoju karijeru na našim prostorima i dok određeni deo svog života rado pokazuje i deli sa fanovima na društvenim mrežama, mlada pevačica se potrudila da svoj ljubavni život vešto sačuva od javnosti.

Do sada nismo imali priliku da Editu vidimo sa partnerom, međutim ona je nedavno sve iznenadila izjavom da je raskinula vezu od pet godina. Identitet njenog, sada več bivšeg dečka, je do danas ostao misterija za javnost, a sada smo imali priliku da vidimo da pevačici ovaj raskid nije ni malo teško pao.

Na društvenim mrežama je naime osvanuo klip sa jednog Editinog nastupa, a na njemu se moglo videti da pevačici na bini prilazi devojka koja joj je potom uručila ogroman buket cveća.

Edita se potom obratila publici i otkrila ko joj je poslao buket, te jasno stavila do znanja da nema šanse za pomirenjem sa bivšim momkom.

„Jao, ljudi, evo, dobila sam cveće od svog bivšeg dečka, sa kojim sam bila pet godina. Ako neko može da snimi, bilo bi divno. Ja želim da mu poželim, da kažem da me boli ka i da se nikad neću pomiriti sa njim! Dj ga!“, poručila mu je ona, a potom bacila cveće i ovom burnom reakcijom izazvala ovacije svoje publike.

@izvestac Ko zna šta je uradio 🤣🤣🤣 DUVAJ GA 🤣 Kraljica! #edita #editabudva #novagodina #2024 #bolimekita @Edita ♬ original sound – IVEŠTAČ

Ovaj video klip je za kratko vreme postao viralan na mrežama i sada broji 58 hiljada lajkova, kao i gotovo 200 komentara podrške koji su u potpunosti na strani pevačica, a mnogi su se zapitali šta je toliko ozbiljno njen bivši partner uradio pa je ovaj gest zaslužio ovakvu Editinu reakciju.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz