Pretraži

„Imam tu nesreću da mi se uglavnom dopadaju gejevi!“ Edita otvoreno progovorila o vezama, pa priznala zbog čega se često razočara

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Poznata pevačica Edita Aradinović tokom gostovanja u jednoj emisiji otvoreno  je govorila o muško-ženskim odnosima, priznavši kakvi muškarci je privlače, ali i sa kakvim problemom se često suočava.

Edita privlači veliku pažnju i mediija i fanova svojojom karijerom, ali isto tako i svojim privatnim životom. Svaki njen pokret propaćen je budnim okom javnosti, a naročito kada je u pitanju njen ljubavni život. Sada je ova zvezda progovorila o tome kakvi muškarci joj se sviđaju i na koji način bira partnera za vezu.

Naime, pevačica je gostovala u jednoj emisiiji gde ju je voditeljka prvo upitala da li se plaši starosti na šta je pevačica rekla:

– Pa malkice iskreno – priznala je ona pa nastavila:

– Najviše me nervira to što kako starim od siline sadržaja i informacija koje primam imam utisak da manje živaca imam. Sad naći srodnu dušu i spojiti se sa njom, razumeti, prepričati mu svoj život i sad ja tebi treba da objasnim moj život kako ja funkcionišem, prođe život – istakla je ona pa obajsnila svoje viđenje svega:

-Imam utisak kako nikad neću naići na nekoga. Mnogo sam po tom pitanju velika beba, volela bih da nisam takva, da sam onako lagana – rekla je ona pa ju je prekinula voditeljka pitajući je „Hoćeš da kažeš da si teška?“

– Mnogo sam teška – rekla je Edita pa otkrila kako je rak u horoskopu.

Edita je onda otkrila da joj je jedna drugarica dala savet da „pronađe dosadnog lika“, a onda je priznala nešto čemu se niko nije nadao.

– Ja imam ozbiljno tu nesreću da mi se dopadaju uglavnom gejevi, ja ne znam kako se to desi… Kad shvatim ja se razočaram, i onda sam u fazonu „zašto!?“, priznala je pevačica tokom gostovanja u emisiji Goce Tržan na „K1 televiziji“.

Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Inače, Edita je u poslednje vreme dosta pažnje privukla svojom prethodnom vezom. Naime, prvo je na jednom svom nastupu dobila buket cveća za koji se ispostavilo da su od njenog bivšeg .

– Jao, ljudi, evo, dobila sam cveće od svog bivšeg dečka, sa kojim sam bila pet godina. Ako neko može da snimi, bilo bi divno. Ja želim da mu poželim, da kažem da me boli kao i da se nikad neću pomiriti sa njim! D***j ga! – poručila mu je ona tom prilikom, a potom bacila cveće i ovom burnom reakcijom izazvala ovacije svoje publike.

Malo nakon ovoga ona je uklonila skoro sve svoje tetovaže za koje se pretpostavlja da su bile vezane za njenog bivšeg.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz