Pretraži

„Savetovali su me da sačekam još koju godinu“: Kaja Ostojić otišla pod nož, OVO je odlučila da promeni na sebi

Showbiz
0
kaja ostojić
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Katarina Kaja Ostojić progovorila je o estetskoj korekciji kojoj se podrvgla.

Kaja važi za jednu od najatrakivnijih pevačica na estradnom nebu još od samog početka svoje karijere. Tome u prilog govori i činjenica da je često bila tema medija kada se radi o njenom turbulentom ljubavnom životu, njenim izabranicima, kao i činjenici da je bila tri puta udata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Ostojićeva do sada nije bila sklona estetskim korekcijama, ali se sada odlučila na jednu operaciju na svom licu. Pevačica je naime operisala kapke, a kako je navela ovim je dugo bila nezadovoljna.

„Tačno je da sam operisala kapke i da sam prezadovoljna, iako ću konačni rezultat videti tek za koji dan. Jedva čekam da nanosim senku na oči a da ona ne upada u tu jednu linijicu koju sam samo ja videla“, rekla je kroz smeh Kaja i dodala da su je mnogi, pa i sami lekari odvraćali od ove intervencije i savetovali da se strpi još nekoliko godina.

„Savetovali su me da sačekam još koju godinu jer oni nisu videli ono što vidim ja, ali sam pronašla odličnu doktorku, koja je specijalista za ovu vrstu intervencije, i odlučila da to uradim sada. Poznato je da treniram, vodim računa o ishrani, samim tim i o izgledu, ne pušim i želim da što duže budem lepa i mlada“, istakla je ono za „Informer“.

Kako je naveo izvor blizak pevačici za pomenuti portal, ona je nakon operacije otišla za Novi Sad, kako bi joj mama pomogla oko svega što joj je potrebno dok se oporavlja.

„Operacija je trajala oko sat vremena i odlično je prošla. Kada se probudila, čule smo se, rekla mi je da je uzela lek protiv bolova, ali da joj jedinu smetnju prave flasteri na očima, zbog kojih ne može potpuno da ih zatvori. Šalila se da će morati da spava sa otvorenim očima, ali da jedva čeka da vidi rezultat kada prođe otok i nestanu modrice“, naveo je između ostalog izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pevačica se nedavno podvrgla i zahvatu skidanja tetovaža i navela da se najviše kaje zbog velike tetovaže na leđima, te je iskoristila priliku da posavetuje mlade devojke da pažljivo promisle pre nego što se odluče na bilo kakvu promenu na telu.

„Kajem se što sam se šarala, a posebno što sam se odlučila za ogromnu tetovažu preko celih leđa. Otpočela sam proces njenog uklanjanja i za sada to ide odlično, ali je proces dug i bolan. Devojke, dobro razmislite pre nego što odlučite da nešto istetovirate“, rekla je pevačica tom prilikom.

Kaja Ostojić nije jedina poznata ličnost koja se odlučila na proces skidanja tetovaže, pa se i popularna pevačica Edita Aradinović nedavno odlučila na isti korak i otkrila da su tetovaže jedino što je radila na sebi, a zbog čega se sada kaje. Ona je odlučila da ostavi samo jednu, za nju značajnu, tetovažu, dok će sve ostale skinuti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz