Pretraži

„Kako je moguće da ima 54 godine?!“ Dženifer Lopez u kupaćem kostimu zapalila internet, komentari pljušte sa svih strana (VIDEO)

Showbiz
1
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je u 54. godini pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a komentari na račun njenog izgleda ne pretsaju da se nižu.

Dženifer Lopez iako je ušla u 55. godinu života, svojom figurom i izgledom konstantno privlači radoznale poglede. Ona je majka blizanaca koji imaju 15 godina, u srećnom je braku sa glumcem Benom Aflekom, a zbog svog izgleda kao i odvenih kombinacija je česta tema medija.

Sada je Dženifer na svom Instagram profilu postavila „divlji“ tizer novog spota remiksa za pesmu „Can’t Get Enough“, koji će biti prikazan danas.

Ova objava je več privukla veliku pažnju i svima zagolicala maštu, budući da se u tizeru pojavljuje u kupaćim kostimima u kojima do izražaja dolazi njena savršena figura. Iako je u šestoj deceniji, Dženifer je ovom prilikom još jednom pokazala da joj godine ništa ne mogu, te da joj na izgledu mogu pozavideti mnoge dosta mlađe koleginice.

Ovaj video je očekivano odmah privukao veliki broj komentara u kojima fanovi hvale njen izgled.

„Kako je dođavola moguće da ona ima 54 godine?!“, „Izgledaš nestvarno“, „Boginjo“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Dženiferine objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ona je u ovom spotu puna samopouzdanja za koje se čini da se rodila sa njim. Ipak, njeno samopouzdanje ne dolazi tek tako. Naime, ona redovno vežba i vodi računa o svom izgledu, a zahvalnost za svoje mišiće duguje fitnes trenerima Dejvidu Kriši i Trejsiju Andersonu.

Pored ovoga njena dugogogodišna prijateljica Kim je nedavno u razgovoru za Daily Mail otkrila da Dženifer ne planira u skorijoj budućnosti da ode u penziju, pa priznala koja je tajna pevačicinog mladalačog izgleda.

– To je celi spektar koji uključuje velnes, vežbanje, ona se brine za sve to. Ona se brine da pokrije sve i vredno radi, stvarno, stvarno radi – otkrila je Kim.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz