Pretraži

Dženifer Lopez se povlači sa scene? Vest o poslednjem albumu popularne pevačice zabrinula fanove

Showbiz
0
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je 16. februara izbacila svoj novi album, a ono što je zabrinulo njene fanove jeste njena izjava da bi ovo mogao biti poslednji u njenoj karijeri.

Dženifer već decenijama osvaja srca publike. 1999. godine izašao je njen prvi studijski album pod nazivom „On the 6“, a nakon njega izdala je još sedam albuma, a onda napravila pauzu od čak 10 godina. Takom ovog perioda ona je stekla milione fanova koji su pratili svaki njen korak i iščekivali izlazak novog albuma, a sada su konačno dočekali i taj trenutak.

Naime, 16. februara izašao je njen novi album pod nazivom „This is Me…Now“ a inspirisan je ljubavlju sa Benom Aflekom. Ovaj album, koji će pratiti i film, svojevsrtan je nastavak albuma „This is Me…Then“. Iako je publika sa oduševljenjem dočekala ovu vest, ono što je usledilo razočaralo je mnoge. Naime, ona je izjavila da je ovo verovatno njen poslednji album.

– Istina je da zapravo ne znam da li ću ikada izdati album nakon ovog. Ovo bi mogao da bude poslednji.

dženifer lopez
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Ovo je uznemirilo mnogobrojne fanove, mada s obzirom na činjenicu da se na poslednji čekalo 10 godina, nikad se ne zna.

Osim o novom albumu, dosta fanova priča i o „divljem“ spotu za njenu novu pesmu pod nazivom „Can’t Get Enough“, u kom se pevačica pojavljuje u kupaćim kostimima, a ono što svi komentarišu jeste njen izgled, jer Dženifer uopšte ne izgleda kao da ima 54 godine, već 24.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz