Pretraži

SARADNICA DŽENIFER LOPEZ OTKRILA TAJNU: Evo šta se krije iza njenog mladalačkog izgleda!

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/Jennifer Lopez

Bliska saradnica Dženifer Lopez, Kim Burs otkrila je kakva je Dženifer Lopez iza kamera i koja je tajna njenog izgleda.

Glumica i pevačica Dženifer Lopez konstanto fascinira svojim izgledom, dobrom formom i energijom koju pokazuje na sceni, a sada je njena bliska  osoba otkrila koja je tajna njenog top izgleda svih ovih godina.

Kim Burs sa Dženifer sarađuje već 13 godina i radila je na njenim turnejama uključujući i „All I Have“ i „It’s My Party“.

U razgovoru za Daily Mail, 55-godišnja Kim pohvalila je Džej Lo jer uvek radi naporno i istakla da ne misli da će u skorijoj budućnosti otići u penziju.

– To je celi spektar koji uključuje velnes, vežbanje, ona se brine za sve to. Ona se brine da pokrije sve i vredno radi, stvarno, stvarno radi – otkrila je Kim.

dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Potom su je pitali da li će se Dženifer ikada povući na šta je ona dodala:

– Apsolutno ne. Ona se ne povlači – rekla je.

Podsetimo se, 2019. godine dod Romeo koji je njen lični lajfkouč i lični trener, podelio je neke od izbora ishrane Džej Lo. Prema izvoru, njena ishrana se sastoji od „pet osnovnih kategorija: proteina, povrća, masti, ugljenih hidrata i vode“.

On je takođe naglašavao i koliko je za ovu zvezdu važna voda za piće, i da ona uvek ostaje hidrirana pijući najmanje 7 čaša vode dnevno.

Prema Romeru, ona se kloni prerađene hrane i rafinisanih ugljenih hidrata i „hranjive sastojke dobija iz celovitih izvora“, kaže on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz