Pretraži

DŽEJLA RAMOVIĆ ZAPEVALA NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pevačica joj se obratila emotivnim rečima

Showbiz
1
džejla ramović
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

Aleksandra Prijović je sinoć održala treći uzastopni kocnertu u Zetri, a ovoga puta sa njom je na binu izašla Džejla Ramović koja je potom zapevala.

Za poznatu pevačicu Aleksandru Prijović je i više nego očigledno da je prešla sve granice i u potpunosti postavila neki novi nivo kada je odžavanje koncerata, ali i pravljen e spektakla u pitanju.

Aleksandra je održala više koncerata u Srbiji, zatim u Hrvatskoj, a sada je na red došla i Bosna i Hercegovina gde je Aleksandra ponovo predstavila sebe u punom sjaju. Ona je sinoć u Zetri održala treći koncert za redom.

Publika je bila i više nego zadovoljna njenim nastupom, a pevačici su se na sceni pridružile i neke od njenih kolega. Prvo je sa Aleksandrom zapevao pevač Mirza Selimović, sa kojim je Aleksandra zapevala svoj veliki hit „Dođi sebi dok još imaš kome“.

Nakon Mirze na binu je izašla i pevačica Džejla Ramović, koja je otpevala numere „Ružica si bila“ i „Bosnom behar probeharao“, a potom joj se Aleksandra objavila dirljivim rečima.

– Ja bih vas zamolila za najveći aplauz za moju dragu Džejlu Ramović. Draga moja, hvala ti što si došla večeras. Svi znaju da je meni uvek talenat na prvom mestu, a ti imaš neverovatan talenat i znaš koliko volim i podržavam ono što radiš – rekla je Aleksandra pa dodala:

– Kao što sam malopre rekla Mirzi, isto ću reći za tebe. Neverovatan talenat i sigurno ćeš trajati i trajati jer si posebna – poručila je Prijovićeva, a zatim se obratila i Džejla,

Džejla Ramović
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

– Dobro veče dragi ljudi, pre svega da vam se obratim i da se zahvalim Aleksandri na ovoj prilici. Stvarno mi je čast što sam tu večeras sa vama i što sam imala priliku da budem deo ove Aleksandrine priče – rekla je Ramovićeva, pa zapevala.

Džejla se, inače, nedavno vratila iz Barselone gde je studirala, najvivši da želi više da se posveti svojoj muzičkoj karijeri.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz