Pretraži

„ZAPEVAĆE NA SLEDEĆEM KONCERTU“: Aleksandra Prijović izvela sina na binu, pa zajedno uputili emotivnu poruku publici

Showbiz
0
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Aleksandra Prijović, nakon tri rasprodate beogradske Arene, svoju turneju nastavila je u Sarajevu u kom je takođe rasprodala tri koncerta.

Prvo veče u Sarajevu je proteklo u vrtlogu emocija i dobroj atmosferi, a mnogobrojna publika je u glas pevala i igrala uz pevačicine najveće hitove.

Nakon koncerta, Aleksandra je za okupljenje medije podelila svoje utiske, te otkrila da joj je još uvek teško da shvati šta joj se dešava i šta proživljava zahvaljujući svojoj publici.

„Hvala publici. Ovo veče ću zauvek pamtiti, bilo je posebno. Publika voli to što radim i voli moje pesme, zato i dolazi. Očekujem ovde, kao što sam očekivala u Beogradu, tako očekujem i u Zagrebu, da će biti ludilo, kakvo je i bilo. Bilo je neverovatno, nezaboravno. Jako sam srećna i ponosna što sam ovo doživela, zato sam se i trudila i radila do sada“, rekla je pevačica za medije.

Momenat koji je raznežio i oduševio sve jeste trenutak kada je Prijovićka izvela sina Aleksandra na binu. Iako se ona i suprug Filip Živojinović trude da sina drže dalje od medija i javnog života, ona je odlučila da sa njim podeli najponosniji trenutak u karijeri.

Ona i maleni Aleksandar su publici uglas preko mikrofona poručili „Volimo vas“, a ovaj trenutak je bio veoma emotivan za Aleksandru, te ona nije mogla da sakrije suze. Kako ovo nije prvi put da je mlada pevačica pustila suzu na koncertu, ona je otkrila sve o svojim osećanjima u tom trenutku.

Bilo je suza. Kao što sam rekla i u Beogradu, tako je bilo i večeras. Kada mi publika pošalje tu neku energiju, ne mogu da se iskontrolišem“, istakla je pevačica u intervjuu za „Blic“.

aleksandra prijović
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz