Pretraži

„PRILAZE MI SVAKAKVI“: Džejla Ramović priznala kakvi je muškarci privlače, pa otkrila šta je za nju ključ uspeha

Showbiz
0
džejla ramović
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

Mlada pevačica Džejla Ramović vratila se svojoj karijeri i nastupima, te je aktivno počela da radi na novim pesmama i projektima. 

Džejla je dve godine provela u Španiji na studijama i neko vreme je živela na relaciji Španija-Srbija-Bosna, a sada je odlučila da studiranje nastavi onlajn i da se u potpunosti posveti karijeri. U poslednjih par meseci izdala je dva hita, „Kazamat“ i duet koji je uradila sa Henijem, „Rizik“, koji je potpuno oduševio njene fanove i postao veliki hit.

Ipak, što se tiče privatnog života Džejla se trudi da ga zadrži što dalje od očiju javnosti, te do sada nismo imali prilike da je vidimo sa izabranikom u javnosti, iako su je nekoliko puta povezivali sa pojedinim kolegama.

Pevačica je sada otkrila kakvi joj muškarci prilaze, kao i koje osobine mora da ima muškarac koji je privuče.

„Svakakvi! Mora muškarac da bude ostvaren. Stvarno mi je jako bitno da je osoba ambiciozna jer ipak sopstveno zadovoljstvo kreće od toga koliko radiš na sebi“, rekla je ona, a potom istakla da njen izabranik mora da isprati njen način života.

„Ako ti nisi zadovoljan onda ne funkcionišemo jer ja sam stalno u pokretu, stalno radim i trudim se da napredujem i onda svako ko je došao u moj život i ko je nekako trčao da me stigne u tom smislu nije se dobro završilo i nije uspelo“, navela je Džejla.

Ona je takođe bila gost na trećem rasprodatom koncertu Aleksandre Prijović u Sarajavu, što je iznenadilo i oduševilo mnoge, te je otkrila šta misli o njenoj karijeri.

„Mislim ona je to sve zaslužila i zaista svaka čast njoj i njenom timu. Mislim da stvarno rade odličan posao i da ta dva albuma nisu imala nijednu pogrešnu pesmu. Ljudi uživaju u njenim koncertima“, rekla je Džejla i otkrila šta je po njenom mišljenju ključ uspeha.

„Naporan rad, trud koji traje godinama, zalaganje i ovakve pesme, naravno i glas!“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz