Pretraži

„RANJIVA SAM OVIH DANA“: Džejla Ramović progovorila o krahu emotivne veze, priznala kako se nosi sa RASKIDOM (FOTO)

Showbiz
0
džejla ramović
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

Popularna pevačica Džejla Ramović već nedeljama ne silazi sa prvog mesta trendinga sa pesmom „Rizik“, koju je uradila sa Henijem, a koja broji gotovo 6 miliona pregleda.

Pevačica je nakon kratke pauze, tokom koje se posvetila studiranju, napravila pravi bum na sceni sa ovom pesmom, a kako je najavila aktivno radi i na drugim pesmama.

Iako retko govori o svom privatnom životu, te do sada nije predstavljala partnere javnosti, Džejla je sada otkrila da je upravo izašla iz ljubavne veze i otkrila koje osobine njen partner mora da poseduje.

„Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana“, priznala je ona za kamere „Blic“ televizije.

Nakon dve godine aktivnog studiranja u Barseloni, ona je odlučila da ostatak studija završi onlajn i doselila se u Beograd kako bi u potpunosti mogla da se posveti karijeri.

„Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovde, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, lap-top je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htela da prekinem. Svesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka verovali u mene, imamo zdrav odnos“, istakla je Džejla.

Poput mnogih njenih koleginica i Džejla se osvrnula na nezapamćen uspeh koji je ostvarila Aleksandra Prijović, koja je rasprodala nekoliko arena širom Balkana u sklopu svoje turneje. Ona je otkrila da je bila na jednom i da planira da ode na još jedan Aleksandrin koncert.

„Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vredi otići na tako nešto.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz