Pretraži

DŽASTIN BIBER I KORTNI KARDAŠIJAN IMAJU ZAJEDNIČKOG SINA?! Šokantne tvrdnje dospele u javnost, evo kako se sve desilo!

Showbiz
0
kortni kardašijan
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardash

Fanovi Kortni Kardašijan i Džastina Bibera razvili su teoriju da je biloški otac Kortninog sina Rejna, zapravo – Džastin!

Poznata rijaliti zvezda Kortni Kardašijan i popularni pevač Džastin Biber pre mnogo godina pokrenuli su glasine o zabavljanju, a neki njihovi fanovi čak veruju da je Džastin zapravo otac Kortninog najmlađeg sina Rejna. Naime, iako su oni demantovali da su bili zajedno, nekoliko njihovih zajedničkih fotografija su ipak pokrenuli razne glasine.

Ono što je izazvalo najveću buru jesu upravo glasine da je Džastin Rejnov otac. One su počele odmah nakon što je Kortni dobila treće dete. Rejn Disk je rođen 14. decembra, istog datuma kog je rođen i njegov stariji brat Mejson Dizik  2009. godine.

Pevač se inače, godinama družio sa porodicom Kardašijan-Džener, pa se tako više puta slikao sa članovima ove porodice, a u oktobru 2015. godine pojavila se vest da su Kortni i Džastin zajedno posetili studio Universal. Tom prilikom je pevačica „Peaches” objavila njihovu crno-belu fotografiju, a dodatno je priča dostigla vrhunac pošto je par više puta viđen za nekoliko meseci.

Photo: Instagram/justinbieber

Pevač se čak jednom prilikom u emisiji Bert našalio na ovu temu rekavši:

– Iskorišćen sam, čoveče. Šta mogu da kažem?

Kada ga je domaćin tom prilikom upitao „Ima li nešto“, on je dao kratak odgovor:

– Ne, ostavićemo to na tome.

Pevač nije jedini koji je dobijao pitanja vezana za ovu temu. Kortni je jednom prilikom u emisiji „The Ellen Show“ dobila slično pitanje, na šta se ona nasmejala i odgovorila da su oni samo prijatelji.

Mnogi njihovi pratioci su komentarisali da je Kardašijanka koristila Bibera za publicitet i vezu, ali da ga je na kraju iskoristila i da joj napravi treće dete.

Ono što se nikako ne može osporiti, jeste da je sličnost Rejna i Džastina neverovatna, međutim vreme se ne poklapa baš sasvim s obzirom da su se oni navodno viđali mesecima nakon što je dečak rođen. Uprkos ovome, mnogi fanovi veruju da su se oni družili mnogo pre toga.

Photo: Instagram/justinbieber

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz