Pretraži

„NEMOJTE ME STAVLJATI U KONTEKST SA NJOM“: Darko Lazić se razbesneo na pomen bivše, evo šta je imao da kaže o Barbari Bobak

Showbiz
0
darko lazić barbara bobak
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Darko Lazić tokom godina intrigirao je javnost svojim ljubavnim život.

Popularni pevač se sada skrasio pored izabranice Katarine, sa kojom je u vezi dve godine, a nedavno su svoju ljubav krunisali brakom i gala veseljem.

Darko je po svemu sudeći svoju sreću konačno pronašao pored Katarine, te su nedavno sebi obezbedili luksuzan stan od 200.000 evra i nov automobil, ipak folker iza sebe ima buran ljubavni život koji nie krio od javnosti.

Neporedno pre nego što je uplovio u vezu sa sadašnjom suprugom, on je bio u vezi sa pevačicom Barbarom Bobak. Ona u trenutku zabavljanja sa pevačem još uvek nije bila poznata širokim narodnim masa, međutim nakon raskida sa njim Barbara je stekla neverovatnu popularnost kako svojim pesmama, tako i na društvenim mrežama.

Zbog njene rastuće popularnosti, Darka Lazića i dalje često pitaju za ovaj odnos, što njemu ne odgovara, zbog čega je imao jasnu poruku.

Barbara i ja nismo zajedno već dve godine. Mene ta devojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom“, rekao je ona za „Informer“ na pitanje da prokomentariše Barbarinu sada uspešnu karijeru.

Poznato je da je pevačica pre nekoliko dana izbacila svoj prvi album, a pesme su za relativno kratko vreme stekle veliku popularnost. Čini se da pevačici na ovom polju ide sve kako treba, ipak kada se radi o ljubavi, Barbara je priznala da nema toliko sreće.

Ona je pre izvesnog vremena iznela da će u bućnosti izbegavati da predstavi partnera javnosti, kao i da je nakon veze sa Darkom morala da potraži stručnu pomoć.

„Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu“, otkrila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz